Komende zaterdag staat alweer de vierde thuiswedstrijd op het programma voor de paars/witten. Na de ongelukkige nederlaag tegen de Meeuwen en de oorwassing die de mannen kregen van Oostkapelle, wordt het nu wel weer eens tijd voor een goed resultaat op Volharding. Gelukkig is de selectie na een paar rumoerige weken, met het opstappen van trainer Carlos de Jonge, weer in rustiger vaarwater terecht gekomen. Met de nieuwe trainer René Scholts aan het roer, werd afgelopen zaterdag gewonnen van ’s-Heer Arendskerke. Hopelijk kan die lijn doorgetrokken worden, en dat moet dan gebeuren tegen Hellevoetsluis.

Luca Moerland is bij de wedstrijd de trotse pupil van de week. De speler van Bruse Boys JO11-1 denkt dat Bru met 3-1 gaat winnen aanstaande zaterdag, maar heeft minder vertrouwen in zijn eigen wedstrijd die hij zaterdag speelt tegen MZC. Lees verder om meer te weten over Luca. Balsponsor voor deze wedstrijd tegen vv Hellevoetsluis is Mosselhandel Bout Bruinisse.

 

 

Het wordt de eerste keer in de historie dat beide teams het tegen elkaar op gaan nemen. Ook een oefenwedstrijd werd nog nooit gespeeld. Een makkie gaat het zeker niet worden voor Bru, want na een stroeve start met twee nederlagen, hebben de Hellevoeters de afgelopen drie wedstrijden zeven punten behaald. Op de ranglijst staat de ploeg op de achtste plaats, met slechts twee punten minder dan Bruse Boys. We zijn benieuwd of Bru aan kan haken bij de topploegen, zaterdag rond 16.15 uur weten we meer.

Naam: Luca Moerland

Leeftijd: 9

Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan: Leuke sport, houd van spelletjes en van sport.

In welk team speel je: BB JO-11

Wat is jouw favoriete positie in het veld: Rechtsvoor

Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Zierikzee , ik denk dat we verliezen

Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: Goed we hebben al aardig wat gewonnen

Wat is je favoriete voetbalclub en speler: Barcelona en Messi

Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Zo ja welke? Ja, de kuip met Ome Barry en Ome Justin

Wat doe je in je vrije tijd: Voetballen, Gamen , Muziek luisteren

Wat wil je later worden? Voetballer of DJ

Wil je verder nog iets vertellen…: ??

Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag Winnen met 3-1

Laat een reactie achter op dit bericht.