Zierikzee 18 januari 2020

Het laatste zaaltoernooi stond vandaag op het programma en Bruse Boys had er zin in en ging met de juiste energie van start tegen de Westhoek. Vanaf de eerste minuut werkten de mannen goed samen en werd er geknokt voor iedere meter op het veld. Ze wonnen dan ook dik en verdient hun eerste potje met 1-0. 

De tweede wedstrijd was lastig en tegen MZC JO10-2 hadden ze nog niet eerder gewonnen in de zaal. De mannen van Bru deden het echter fantastisch met een wat verdedigende stijl zorgden ze dat de tegenstander nauwelijks bij de goal kwam en als ze er wel kwamen, dan was de bal voor Bas. Zierikzee kwam er niet door en Bru werd steeds gevaarlijker in de tegenaanval. Uiteindelijk viel de 1-0 voor Bru, waardoor er nog meer energie en geloof kwam bij de Bruse Boys. De tijd verstreek en Bru speelde slim en pakte de tijd waar het kon. Hiermee sleepten ze de tweede overwinning over de streep met fantastisch teamspel en met veel energie.

De derde wedstrijd kwam te snel voor de jongens. Ze waren leeg gestreden en konden het eerste gedeelte van de wedstrijd nog tegenstand bieden. Echter had MZC’11 JO10-1 veel geluk. Waar de Bruse Boys de bal er niet in kregen, ging die er bij de jongens uit Zierikzee steeds met mazzel wél in. De wedstrijd was dan ook te snel achter elkaar om tegen het uitgeruste MZC goed tegenstand te kunnen bieden. Zeker ook omdat de speelwijze van Bru veel energie kostte.

Alles bij elkaar een verdiende tweede plek en de support die meegereisd waren, hadden genoeg om over na te praten. Bru maakte er namelijk een spektakel van en was de smaakmaker van het toernooi. Een goed teken voor het gevolg van de competitie.

 

Uitslagen:

Bruse Boys – FC De Westhoek 1-0

MZC JO10-2 – Bruse Boys 0-1

Bruse Boys – MZC JO10-1 2-6

 

 

Laat een reactie achter op dit bericht.