De eerste wedstrijd na de winterstop begon stroef. De spelers van Bru kwamen moeilijk uit de startblokken en halverwege de eerste helft stond de ploeg dan ook met 0-2 achter. Bru had wel kansen, maar de paal stond een paar keer hinderlijk in de weg. Na het uitvallen van Ties moesten de krachten worden gebundeld. Na een fantastische doeltrap van Bas werd Boris gevonden en werd er met een mooi schot gescoord. Bru begon erop los te scoren en het samenspel was mooi om te zien. De tegenstander werd vastgezet Anas, Lennart, Boris en Jin begonnen te swingen. Niels hield het achterin dicht getimmerd samen met Bas. Uiteindelijk was het rust en Bru had de achterstand om gebogen naar een 4-2 voorsprong. De overwinning lag voor het oprapen.

Echter in de tweede helft kwam Bru wederom slecht uit de startblokken en werden ze fysiek overklast. De tegenstander ging harder spelen. Bru kon niet wisselen en miste de geblesseerde spelers (Bjorn voor paar maanden uitgeschakeld, Ties kon de wedstrijd niet uitspelen en Levi was ook niet van de partij).

Een zekere overwinning glipte uit hun handen van Bru. De mannen hadden geen antwoord op het fysieke spel van de tegenstander en verspeelde een zekere voorsprong halverwege de tweede helft stonden ze tegen een 4-6 achterstand aan te kijken.

De mouwen moesten worden opgestroopt en er moest terug geknokt worden. Bru ging ervoor, werd feller en beet van zich af. De tegenstander werd steeds meer teruggedrongen en dit leverde de aansluitingstreffer van Lennart op. Bru geloofde er weer in en met een paar goede reddingen van Bas bleef het spannend tot het einde. Uiteindelijk loon na werken. Boris won een duel op het middenveld, worstelde zich los en kwam tot een schot…… De 6-6 was een feit en Bru sleepte er op de valreep nog een gelijkspel uit. Goed gewerkt mannen.

- Patrick Habets

Laat een reactie achter op dit bericht.