Bruinisse 8 februari 2020. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen OFB uit Ooltgensplaat op het programma. Een wedstrijd waar de mannen van Bru alle vertrouwen in hadden. Een tegenstander waar ze namelijk in het verleden al vaker een mooi resultaat tegen hadden geboekt. Bru reisde af met een herstelde Levi. Echter Björn en ook Annas zaten nog in de ziekenboeg. De medische staf gaf aan dat het voor Björn nog maanden gaat duren maar dat zijn herstel voorspoedig verloopt. Annas zal shijneller herstellen komende donderdag de training weer hervatten.

Gelukkig kon Bru starten met de bekende namen in de verdediging  Niels, Lennart en Levi en Bas in de goal. Het middenveld was iets aangepast en Bru speelde vandaag door het ontbreken van Annas en Bjorn met een versterkt middenveld Jin, Ties en Boris. Bru moest het verder zonder wissels van start.

De wedstrijd begon en OFB liet er geen gras over groeien fel en vol energie ging de tegenstander te keer. Bru begon slap en na 5 minuten stonden ze dan ook 2-0 achter. Bru speelde energieloos en dankzij een mooie dribbel van Boris werd de achterstand teruggebracht naar 2-1. Echter Bru was niet bij de les en vrij snel werd dit door OFB afgestraft door een schot van de zijkant wat niet werd geblokt stond OFB weer met twee doelpunten voor. Bru kwam moeilijk aan voetballen toe maar gelukkig hielp   OFB Bru terug in de wedstrijd. Bru maakte twee keer goed gebruik van fouten in de verdediging van OFB waardoor het bij rust 3-3 stond.

Tijdens de rust moest er door de staf worden ingegrepen Lennart had een blessure opgelopen. Aangezien er geen wissels waren werd Lennart op de goal gezet en maakte Bas zijn debuut als middenvelder.  

Bij de start van de tweede helft bleek dit een gouden greep te zijn. Bas kwam paar keer gevaarlijk op met de bal en zorgde voor meer voetbal op het middenveld. Lennart zorgde met zijn specialiteit (de verre hoge bal) dat OFB steeds meer moest verdedigen. Bru begon eindelijk te voetballen. Levi zorgde samen met Niels en Lennart dat er geen goal meer werd gemaakt door OFB. Bas en Ties zorgde voor een goede bezetting op het middenveld. Waardoor ook Jin en Boris steeds gevaarlijker werden voor de goal van de tegenstander. Bru begon te knokken en scoorde nog drie keer in de tweede helft. OFB had niks meer in te brengen. Bru was te sterk en won uiteindelijk met degelijk voetbal verdiend met 3-6.

brujo10-3.pngbrujo10-2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter op dit bericht.