Bruinisse vandaag stond voor de competitie de thuiswedstrijd tegen DBGC uit Oude Tonge op het programma. Bru had veel vertrouwen geput uit de gewonnen uit wedstrijd tegen OFB en met een bijna complete selectie kon DGBC alleen maar hopen op een goede afloop. Björn ontbrak nog en is momenteel langdurig uitgeschakeld. Fijn dat hij wel aanwezig was om zijn ploeg aan te moedigen.

Het publiek ging er eens voor staan vandaag. De trouwe supporters stonden klaar om op deze koude zaterdag de mannen weer aan te moedigen. De toeschouwers werden dan ook getrakteerd op een wedstrijd die alle kanten op ging.

Bijna traditiegetrouw begon Bru slap aan de wedstrijd. Een aandachtspunt waar de afgelopen trainingen vaker aandacht aan is besteed maar nog niet tot verbetering heeft geleidt. Zo werd er vaker door het midden  gespeeld en bij spelhervattingen niet de positie ingenomen. Hierdoor ontstonden gevaarlijke situaties voor de goal van Bru. Ook werd er de eerste helft niet samengespeelt waardoor er veel met de bal gelopen werd. DGBC wist hier wel raad mee en het koste Bru veel energie om steeds weer het balverlies te herstellen.

DBGC strafte uiteindelijk de slappe instelling  af en voor de derde keer op rij kwam Bru in het begin van een wedstrijd meteen op achterstand. Een goal gescoord door de wind want de bal kreeg een raar effect waardoor Bas er niet meer bij kwam. Uiteindelijk het start schot van een doelpuntenfestijn.

Bru kwam steeds wat beter in het ritme en begon te scoren en het geleerde in de training in praktijk te brengen. Boris begon de goal te vinden en Lennart zorgde met een prachtig afstandsschot ervoor dat Bru met rust op een 5-4 voorsprong stond.

Afstandsschoten bleken uiteindelijk over de gehele wedstrijd voor beide partijen het geheime wapen te zijn. Zo had DBGC een speelster die vanuit alle hoeken van het veld de goal van Bru wist te bestoken met veranderlijke afstandsschoten. Ballen waar Bas en in de tweede helft Lennart niet altijd een antwoord op hadden.

De tweede helft begon Bru rommelig de voorsprong werd uit de handen gegeven door twee snelle doelpunten van DBGC 5-6. Bru moest een tandje erbij zetten. Bas, Ties, Niels en Anas gooiden wat meer energie in de wedstijd waardoor DBGC het moeilijk kreeg. Levi beet ook nog een paar keer van zich af waardoor DBGC steeds meer de grip kwijtraakte op de wedstrijd.

Bru ging aanvallen Boris speelde zich mooi vrij en kon doorlopen richting goal van de tegenstander. De sterspeelster van DBGC kon alleen nog maar een overtreding maken. Boris kreeg een vrije trap en met de pijn aan zijn voet schoot hij de bal via een speler van DBGC in de goal. De 6-6 stond op de borden.

Bru ging door en net voor tijd kwam Jin als een duveltje uit een doosje via de zijkant aan de bal met een geplaatst schot zorgde hij voor de overwinning en de eindstand van 6-7.  Een mooie en uiteindelijk verdiende overwinning. De toeschouwers gingen dan ook tevreden naar huis. Top gespeeld mannen.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.