Als afsluiting van het seizoen wordt zaterdag 16 juni op Sportpark Volharding een Clubdag gehouden. Het is een dag voor alle leden en hun familie: pupillen, junioren, senioren, dames, heren, vaders, moeders, kinderen, broertjes, zusjes, actieve leden, rustende leden en vrijwilligers. Een dag waar niet de prestatie, maar de gezelligheid voorop staat. Het evenement vindt plaats in de middag vanaf 13.30 uur en is gratis toegankelijk. Wil je aan het eind van de dag barbequen, dan kost dat slechts een tientje per volwassene en €5 per kind.

Met onder meer:

  • Ouder/kind voetbal
  • Penalty shooter
  • Jungle springkussen
  • Voetbaldoel
  • Kraampjes met o.a. voetbalkleding, Bruse Boys artikelen en loterij

Aanmelden voor de Clubdag én de BBQ kan tot uiterlijk 11 juni door het aanmeldstrookje in te vullen bij de bar en daar af te geven op zaterdagen. Of stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gaarne bij inlevering van de antwoordstrook vooraf te betalen voor de BBQ. Kosten volwassenen: €10. Kinderen: €5, incl. vlees, salades, rauwkost, brood en sausjes. Er liggen in de kantine antwoordformulieren, je kunt natuurlijk ook bovenstaande afbeelding downloaden en afdrukken.

Via de aanmeldstrook kun je je ook opgeven voor het ouder/kind voetbal. Kom je alleen 's middags kijken en wil je niet meedoen aan de BBQ of het ouder/kind-voetbal, dan hoef je niks in te vullen. Toegang is gratis voor ieder lid en diens familie. Zou leuk zijn als jij er ook bij bent!

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen