Aan elk voetbalseizoen komt een eind. Ook aan dit bizar gekke seizoen zonder kampioenen, degradanten, toernooien of gezellige clubdag. Toch willen we op zaterdag 4 juli nog een keer met onze leden, vrijwilligers en sponsoren samen komen om elkaar bij te praten, samen een balletje te trappen, afscheidnemende spelers en vrijwilligers uit te zwaaien en bovenal te proosten op een beter volgend seizoen. Uiteraard allemaal volgens de regels van het RIVM!

Hoe ziet deze dag eruit en wat is precies de bedoeling?

 

Clinic jeugd - 14.30 uur

Voor de jeugd start om 14.30 uur een toffe voetbalclinic. Verzorgd door Skills & Control, de grootste Zeeuwse voetbalschool die zich richt op het ontwikkelen van functionele voetbaltechnieken voor kinderen. Aansluitend worden de jongste leden getrakteerd op een eetfestijn! Want na al dat harde werken, hebben ze wel een lekker maaltje verdiend. Ouders/verzorgers van de desbetreffende jeugdelftallen worden nog op de hoogte gesteld van de clinic door de leiders/trainers van het team.

 

Kliko challenge - 16.00 uur

Ondertussen barst de strijd los tussen de senioren elftallen en de JO-19 in een potje kliko schieten. Het team dat de meeste keren de bal in de kliko weet te krijgen, gaat ervandoor met een mooie prijs. Zij mogen namelijk voor het hele team een eigen shirt laten ontwerpen. 

 

Geopend terras - 14.00 uur tot 19.30 uur

Ook gaat het terras voor de laatste keer dit seizoen open voor alle leden, vrijwilligers en sponsoren. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom! Om aan alle wetgeving te voldoen, is het wel verplicht om een plekje te reserveren. Dit doe je door het volgende formulier in te vullen: bit.ly/3hPmC3u. Reserveren voor jezelf en eventuele partner of familieleden kan tot woensdag 1 juli. Daarna gaan wij aan de slag met het corona-geschikt maken van het terras. Natuurlijk wordt ook aan looproutes, desinfecteermiddelen en andere zaken gedacht. Want alleen door met z’n allen de regels na te leven, kunnen we nog een keer op een veilige manier van onze gezellige club genieten dit seizoen!

 

We hopen op een zonnige dag vol plezier en gezelligheid. Mochten de weergoden ons deze dag in de steek laten, dan zijn we helaas genoodzaakt alle plannen te annuleren. Vanwege de maatregelen is het namelijk niet mogelijk om alles naar binnen te verhuizen. Mocht dit zo zijn, dan word je hier uiteraard op tijd van op de hoogte gesteld.

Tot dan!

 

Ps. Wil je alle maatregelen nog eens op je gemak doornemen? Dan verwijzen we je graag door naar de volgende artikelen van het RIVM, KNVB & NOC*NSF.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen