Het jaarlijkse OJW Oosterschelde Toernooi voor seniorenteams staat weer op de planning en wel voor zaterdag 10 juni. Dit jaar doen er 12 teams mee die strijden om die felbegeerde Oosterschelde Cup. Nieuw is dat er 4 damesteams deelnemen!

Vorig jaar heeft v.v. Bruse Boys alweer de vijfde editie van het ´Oosterschelde Toernooi´ georganiseerd. Dit toernooi vond plaats op het schitterende, moderne complex ´Volharding´, grenzend aan het industrieterrein. Onder prima weersomstandigheden bleek het team van WIK’57 uit Kerkwerve dit keer de sterkste.

Opzet toernooi

Vorig jaar hebben 7 teams deelgenomen aan het toernooi. Er is echter ruimte om 12 teams te ontvangen. Op verzoek van Bruse Boys VR1 wordt er deze editie een poule voor vrouwenteams aan het toernooi toegevoegd. De organisatie van het Oosterschelde Toernooi streeft naar een deelnemersveld van 8 herenteams en 4 vrouwenteams.

Er wordt 11 tegen 11 gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams bepalen we hoe lang de poulewedstrijden duren en op welke wijze de finaleronde wordt gespeeld. Uiteraard is het sportieve deel belangrijk, maar wij hechten daarnaast veel waarde aan het sociale element. Niet alleen de voetballers, maar ook de bezoekers moeten van het toernooi kunnen genieten.

Bedrijven

Het is de bedoeling dat er teams van bedrijven, combinaties van bedrijven/organisaties of vriendenteams meespelen, maar het is zeker niet verplicht dat alle voetballers ook bij deze bedrijven werkzaam zijn. Nogmaals, de gezelligheid staat voorop. We stellen het wel op prijs, dat de deelnemers beschikken over een uniform tenue (bijvoorbeeld met de bedrijfsnaam op het wedstrijdshirt), maar dat is geen eis. Alle bedrijven dienen € 25,- als ´startgeld´ te betalen. Deze bijdrage is onder meer bedoeld voor een kleine attentie voor de scheidsrechters en bovendien krijgt uw team na afloop van het toernooi enkele gratis consumpties.

Activiteiten

Gedurende het toernooi zullen wij op het sportcomplex ook verse friet en hamburgers verkopen. Voor de kinderen is er een kunstgras pannaveldje beschikbaar, zodat zij zich ook kunnen vermaken. Na afloop van het toernooi geven we het muzikale gedeelte uit handen aan een DJ. Tussendoor vindt de prijsuitreiking plaats.

Wanneer

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 10 juni 2017 op sportcomplex Volharding van v.v. Bruse Boys. De exacte aanvangstijd is pas later bekend, maar u moet er rekening mee houden dat het toernooi halverwege de ochtend (± 10:30 uur) begint en dat eind van de middag (± 16:30 uur) de winnaar bekend is.

De herenteams die zich dit jaar hebben ingeschreven zijn:

 1. Team Aart Maaskant

 2. P.E.C. (Peter Emiel Combinatie)

 3. Biltse Boys

 4. Vivars

 5. BSC Zaterdag 3

 6. Koaj Boys

 7. Hanse Staalbouw

 8. WIK’57

En dit zijn de damesteams:

 1. V.V. Bruse Boys Vrouwen 1

 2. V.V. Arnemuiden Vrouwen 1

 3. S.V. Duiveland Vrouwen 1

 4. Opgeraapt Zootje

Sponsoring

De sponsoring van dit toernooi is gedaan door OJW Oosterschelde Jachtwerf en Koolwijk Shipstores te Vlissingen.

 

Programmaboekje

Onderstaand het programmaboekje.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Programma voor de komende week

wo 29 sept

19:15
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

do 30 sept

za 2 okt

12:00
12:45
Bruse Boys 2 - Nieuw Lekkerland 2
14:30
Bruse Boys 1 - Serooskerke 1
14:30
SKNWK 3 - Bruse Boys 3
14:30
Vosmeer 1 - Bruse Boys 4

Clubuitslagen

za 25 sept

De Meeuwen 1 - Bruse Boys 1
4 - 2
Internos 2 - Bruse Boys 2
2 - 3
Bruse Boys 4 - SC Stavenisse 2

di 21 sept

Bruse Boys 4 - Prinsenland 3
3 - 2