Afgelopen weekend mocht het weer plaats vinden! Het Bruse fenomeen, het Oosterscheldetoernooi. Onder niet al te beste weersomstandigheden gingen 8 herenteams en 3 damesteams de strijd aan om als winnaar van 2019 de boeken in te gaan. Bij de heren is weer het team van Aart Maaskant het sterkste gebleken en hebben zij dus voor de derde keer op rij het Oosterschelde Bokaal gewonnen. Nummer 2, Noad, bleek in de finale niet sterk genoeg om de Bruse Rekordmeister van hun reeks af te houden.

 

 

Op plaats 3 zijn de mannen van PEC geeindigd. In een eenvoudige wedstrijd om de 3e plaats versloegen zij de Young Boys. Met 5-0 werden de mannen van Peter-Emiel-Combinatie gevestigd 3e. Om plaats 5 wist het Koajboys/Hansestaalbouw combinatie-eftal zich sterk te positioneren en met een 2-0 overwinning van het veld af te stappen. De heren van WIK '57 werden daarom 6e.
In de strijd te voorkomen de hekkensluiter van het toernooi te worden, wist het andere elftal van Noad zich de sterkste te meten. Zo is het ene team van Noad net geen kampioen en het andere team geen laatste. De jongste deelnemers van het toernooi die zich in team Kelderklasse 15 verzamelden, wisten hun eerste deelname aan het toernooi niet te bekronen met een mooie uitgangspositie.
Bij de dames zijn de twee teams van Bruse Dames geeindigd op plaats 1 en 2. De dames van Yoursurprise hebben de derde plaats ingenomen.

Namens de organisatie willen wij alle deelnemende teams, vrijwilligers, scheidsrechters en mensen achter de schermen hartelijk bedanken voor hun inzet! We hopen dan volgend jaar ook weer een mooi toernooi te kunnen organiseren met deze geweldige teams!

Aankomende vrijdag zal het Senioren Kelderklasse toernooi plaats vinden. Om 19.45 zullen de eerste teams aftrappen. Dit toernooi wordt dit seizoen voor het eerst gehouden. Hierin nemen Bruse Boys 3 en 4 het op tegen De Jonge Spartaan, NTVV en DBGC. Voetbal zal afgewisseld worden met gezelligheid, kantinepraat en hopelijk mooi weer!

Om 19.15 zal de bus vanuit Goeree-Overflakkee aankomen om de teams op Sportpark Volharding te brengen en dit laatste toernooi van het seizoen een geslaagd toernooi te laten maken!

De kantine is die avond ook geopend! Om 22.00 zal dj Maarten Verspoor de knoppen weer overnemen en ook net zoals afgelopen zaterdag weer een feestje bouwen! Alle supporters en belangstellende zijn van harte welkom om deze avond plaats te nemen langs de lijn, het terras of in de kantine zelf!

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Programma voor de komende week

za 30 mei

10:30
Bruse Boys JO14-1 - Yerseke JO14-1 afgelast

Clubuitslagen

za 23 mei

DBGC 1 - Bruse Boys 1
Bruse Boys 2 - Heerjansdam 2
SC Stavenisse 2 - Bruse Boys 3
Bruse Boys 4 - ZSC'62 3
Ria W JO19-1 - Bruse Boys JO19-1
ST Cadzand/Groede JO14-1 - Bruse Boys JO14-1
Bruse Boys JO13-1 - SJO Serooskerke/Veere JO13-1G
Bruse Boys MO17-1 - Moerse Boys MO17-1