Na de seizoensopening van de hoofdmacht en het tweede elftal van Bruse Boys ondervindt aanstaande zaterdag, 24 augustus,  het team van Carlos de Jonge de volgende beproeving. Het Grevelingentoernooi vindt dit jaar weer plaats op Sportpark Volharding. Waar acht seniorenteams strijden om de Grevelingencup, waaronder Bruse Boys 1, is er dit jaar ook een poule voor de JO18. De weersverwachtingen lijken goed te zijn voor zaterdag. Het is dan ook zeker de moeite waard om de hoofdmacht en de JO18 te steunen!

Het eerste startsein voor de seniorenwedstrijd zal om 12:30 gegeven worden. Op het hoofdveld zal Bruse Boys 1 het dan gelijk opnemen tegen Barendrecht 2 die dit jaar ook mee doet om de Grevelingencup.

Verdere deelnemers van de seniorenpoule zijn: Alliance; Brederodes; Roda Boys; SSV'65; Veere; ZSC'62. 

Om 13:00 begint de poule voor de JO18. Hier begint de poule gelijk met een mooie wedstrijd van Bruse Boys JO18 tegen SSV'65 JO18.

De deelnemers in deze poule zijn: Bruse Boys; SSV'65; Zaamslag; Serooskerke/Veere. 

Aansluitend na het toernooi is het mogelijk voor de teams, aanhang en toeschouwers een mosselmaaltijd te nuttigen. Voor degene die geen mossels eten is er uiteraard een alternatief.

Via deze link is het verder programma en het informatieboekje te vinden.

Laat een reactie achter op dit bericht.

Clubprogramma

Clubuitslagen

za 28 nov