Belangstellende leden zijn van harte welkom! 

Bij Bruse Boys kun je van 5 jaar al lid worden. Indien je 5 jaar bent, begin je als mini en voetbal je op een kwart veld (4 tegen 4) tegen teams op Schouwen-Duiveland. Vanaf 6 jaar ben je in principe F-pupil en ga je competitiewedstrijden spelen op een half veld (7 tegen 7). Vanaf de D-pupillen speel je op een groot veld (11 tegen 11).

Indien er wedstrijden gespeeld gaan worden door het nieuwe lid, dienen de kleding voorschriften gevolgd te worden.
Clubkleding is te verkrijgen via de Bruse Boys webshop.

Tarieven lidmaatschap voor seizoen 2017-18 van Voetbalvereniging Bruse Boys bedragen jaarlijks:

Senioren: € 160,-
Heren 45+: €  75,-
Dames recreatie 35+: €  75,-
13 t/m 18 jarigen: €  90,-
7 t/m 12 jarigen: €  80,-
5-6 jarigen: €  60,-
Rustende leden: €  30,-
Partners van rustende leden: €  15,-

 

Ieder nieuw lid kan de contributie alleen maar betalen via een automatische incasso. Dit is gemakkelijk en scheelt de vereniging een hoop werk en kosten. Bij het aanmeldingsformulier wordt direct een machtigingskaart ingevuld. Leden die geen machtiging afgeven betalen € 2,50 extra contributie per seizoen. Indien we voor de contributie een herinnering moeten sturen worden er € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Huidige leden die (nog) niet over zijn gegaan op automatische incasso kunnen de contributie overmaken naar bankrekening: NL52 RABO 03497 01 288 t.n.v. vv Bruse Boys. Dit onder vermelding van de naam van het lid.

Het lidmaatschap wordt betaald aan het begin van het boekjaar. Bruse Boys heeft een gebroken financieel boekjaar: van 1 juli t/m 30 juni. Het financiële boekjaar is dus gelijk aan een voetbalseizoen.

De ledenadministratie wordt bijgehouden door To Hanzen, haar adres is Noorddijk 3 in Bruinisse. Ook wijzigingen kunnen aan haar worden doorgegeven. Zij is telefonisch te bereiken op nummer 0111-481801 of mobiel 06-28664081. Ingevulde aanmeldingen dienen samen met de machtigingskaart bij haar te worden ingeleverd.
Aanmeldingssetjes met welkomstbrief liggen ook in de bestuurskamer. Voor vragen kunnen ook de bestuursleden worden aangesproken.

Eventuele vragen kunnen ook worden gesteld aan de penningmeester Mineke Duffener. Bereikbaar onder nummer 06-10100205 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP! BEEINDIGING VAN HET LIDMAATSCHAP KAN ALLEEN SCHRIFTELIJK BIJ TO HANZEN !!
DIT DIENT OOK TIJDIG TE GEBEUREN, UITERLIJK 1 JULI VAN HET VOLGENDE SEIZOEN!

 (Gebeurt dit niet tijdig dan is de contributie en/of de administratiekosten ad. € 25,- van de KNVB over het seizoen nog verschuldigd!)

bruseboyslogo

Laat een reactie achter op dit bericht.