Wil jij ook lid worden van onze mooie club? Je bent van harte welkom! 

Bij Bruse Boys kun je al vanaf 5 jaar lid worden. Indien je 5 jaar bent, begin je als mini en voetbal je op een kwart veld (4 tegen 4) tegen teams op Schouwen-Duiveland. Vanaf 6 jaar ben je in principe F-pupil (JO-9) en ga je competitiewedstrijden spelen op een half veld (7 tegen 7). Vanaf de D-pupillen speel je op een groot veld (11 tegen 11).

Heb je eerder gevoetbald bij een andere vereniging, dan kun je je laten overschrijven naar onze club. Je kunt dat aangeven in het aanmeldingsformulier. Natuurlijk kun je ook vanaf een latere leeftijd lid worden van onze club, ook al heb je nog nooit gevoetbald.

Wanneer je je als spelend lid hebt aangemeld, wordt je ingedeeld in een team. De leider en/of trainer van het team zal contact met je opnemen, nadat je lidmaatschap administratief is geregeld. Weet je het nog niet zeker of je het voetballen leuk gaat vinden? Dan mag je altijd vragen of je een keer op proef mee mag trainen. Stuur in dat geval een mailtje naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keer langs op ons sportpark om dit direct met een van onze trainers of leiders te bespreken.

>> Word lid!

Sportlink

Als lid worden jouw gegevens opgevoerd in Sportlink. Sportlink is het systeem waarin alle gegevens over leden, teams, wedstrijden, uitslagen, standen enz. worden geadministreerd. Alle voetbalclubs in Nederland die aangesloten zijn bij de KNVB gebruiken Sportlink. De gegevens worden op een centrale plek opgeslagen. Ben je spelend lid, dan word je via onze vereniging ook aangemeld bij de KNVB en ben je speelgerechtigd. De vereniging draagt daarvoor per lid jaarlijks een bedrag aan administratiekosten af aan de KNVB.

Rustend lid

Natuurlijk hoef je niet per se spelend lid te zijn om lid te worden of blijven van onze vereniging. Ben je begaan met de club, dan kun je je aanmelden als rustend lid. Daarmee krijg je onder andere gratis toegang tot wedstrijden van het 1e elftal, maar heb je ook zeggenschap tijdens ledenvergaderingen en blijf je betrokken bij wat er in de club gebeurt.
Heb je altijd gevoetbald bij de club, ben je gestopt met actief voetballen, maar wil je wel betrokken blijven als clublid? Dan kun je ook je lidmaatschap laten wijzigen naar rustend lid. Neem daarvoor contact op met de ledenadministratie. Als rustend lid ben je niet meer aangemeld bij de KNVB en ben je niet meer speelgerechtigd, maar blijf je wel lid van de club.

Vrijwilliger

Je kunt je ook aanmelden als vrijwilliger. Graag zelfs! Een club als Bruse Boys valt en staat met de inzet van vrijwilligers. Om de club draaiende te houden en onze clubdoelstellingen te kunnen halen, hebben we er daar veel van nodig. Er komt heel wat kijken bij het runnen van onze club. Daarom moedigen we iedereen aan om bij onze club vrijwilligersactiviteiten te doen. Door (ex-)spelers, ouders van spelers, supporters, of wie dan ook. Dat kan zijn als trainer of leider van een senioren- of jeugdteam, maar ook bijvoorbeeld als wedstrijdcoordinator, kantinemedewerker, schoonmaker, klusjesman/-vrouw, webredacteur, enz. Of misschien als lid van een commissie of als bestuurslid. Je kunt informatie inwinnen en/of je besckikbaar stellen voor een vrijwilligersklus bij iemand van het bestuur of bij iemand van de commissies (zie menu Club | Organisatie).

Vrijwilligers die niet-speler of rustend lid zijn, worden in de meeste gevallen ook opgevoerd als lid.

Kleding

Indien je als nieuw lid wedstrijden gaat spelen, dien je onze kledingvoorschriften te volgen. We voetballen in paars-wit. In bijna alle teams worden de shirts gesponsord, waardoor je die niet aan hoeft te schaffen. Soms geldt dat ook voor broekjes en kousen. Andere of extra sportkleding van het Bruse Boys tenue is te verkrijgen via de Bruse Boys webshop van Unito Sports.

Contributie

De tarieven van het lidmaatschap m.i.v. het seizoen 2023-24 van voetbalvereniging Bruse Boys zijn voor een heel jaar*:

Senioren 18+: € 197,50
Senioren 45+: €  95,-
17- en 18-jarigen: € 135,-
12- t/m 16-jarigen: € 115,-
7- t/m 11-jarigen: € 105,-
5- en 6-jarigen: €  60,-
Rustende leden: €  40,-
Partners van rustende leden: €  15,-

 

 * Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni het jaar erop. Een lidmaatschap geldt altijd voor een periode van minimaal één jaar.

Contributie-inning

De contributie wordt jaarlijks aan het begin van het boekjaar geïnd, normaliter begin augustus. Ons boekjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, gelijk met een voetbalseizoen. Ieder nieuw lid betaalt de contributie bij voorkeur met een doorlopende incassomachtiging. Dit is gemakkelijk en scheelt de vereniging een hoop werk en kosten. Na aanmelding ontvang je een formulier om hiervoor een bankmachtiging af te geven. Leden die geen machtiging afgeven betalen € 2,50 extra contributie per seizoen. Indien we voor de contributie een herinnering moeten sturen worden er nog eens € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Leden die (nog) niet over zijn gegaan op automatische incasso kunnen de contributie overmaken naar bankrekening NL52 RABO 03497 01 288 t.n.v. vv Bruse Boys. Dit onder vermelding van de naam van het lid.

Beëindiging lidmaatschap

Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, het wordt automatisch verlengd aan het einde van het seizoen. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk bij de ledenadministratie. Je kunt hiervoor het afmeldingsformulier gebruiken. Er vindt geen restitutie plaats van contributie, als het lidmaatschap halverwege het seizoen wordt opgezegd.

Als je het lidmaatschap voor het volgende seizoen niet wilt verlengen, dien je dit op te geven vóór 1 juli van het volgende seizoen. Gebeurt dit niet tijdig dan is de men de afdracht van de administratiekosten ad. € 25,- aan de KNVB over het nieuwe seizoen alsnog verschuldigd.

>> Opzeggen lidmaatschap

Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt gevoerd door To Hanzen, haar adres is Noorddijk 3 in Bruinisse. E-mails kunnen worden gestuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook wijzigingen van bijvoorbeeld adres, telefoon, email en bank kunnen aan haar worden doorgegeven via dit adres. Nieuwe aanmelding en beëindiging van het lidmaatschap geschiedt bij voorkeur digitaal via de beschikbare formulieren. Wijzigingen graag doorgeven via e-mail.

De ledenadministratie valt organisatorisch onder de verantwoordelijkheid van de penningmeester. De huidige penningmeester is Willem-Jan Bosselaar. U kunt bij hem ook terecht voor vragen.

Laat een reactie achter op dit bericht.