Ik ben Gijs van Duijvenbode, 22 jaar oud woonachtig in Burgh-Haamstede. Ik voetbal al sinds mijn 7e bij DFS/ De Westhoek. Na een aantal jaar in het eerste elftal vind ik dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Ik heb in de laatste jaren altijd als spits gespeeld, ik denk dat Bruse Boys mij kan helpen met een verdere ontwikkeling op deze positie.

Ik weet zeker dat het volgend jaar een mooi jaar gaat worden en daar ga ik proberen bij te helpen. Ik kan in ieder geval niet wachten en zie jullie snel!

Beste Bruse Boys,

Ik ben een vage bekende van jullie, ik ben Dylan Adelaar, woonachtig in Renesse en ik kom volgend jaar Bruse Boys versterken. Voor degene die mij niet kennen, een snelle buitenspeler gericht naar de goal. Gespeeld voor voormalig DFS, Bruse Boys, LSU (Amerika), Kethel Spaland en MZC.

Ons eerste elftal zal helaas nacompetitie moeten spelen voor behoud in de 2e klasse. De eerste wedstrijd speelt Bruse Boys aanstaande zaterdag 11 juni 14.30 thuis op Sportpark Volharding tegen Prinsenland. Wanneer ze deze wedstrijd winnen, spelen ze de tweede ronde op dinsdagavond 14 juni. De laatste wedstrijd (en tevens de finale) vindt plaatst op 18 juni. Deze laatste twee wedstrijden worden beiden niet bij Bruse Boys gespeeld.

Zaterdag 4 juni worden de laatste reguliere competitiewedstrijden gespeeld en dus willen we deze dag meteen gebruiken voor een gezellige barbecue met alle leden, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van de club. Eet jij mee? Meld je dan snel aan aan de bar in de kantine of via deze link: bit.ly/38CtrFU. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 mei.

In de thuiswedstrijd tegen VVGZ heeft Bruse Boys 2 met 0-0 gelijkgespeeld. Een resultaat waar meer in leek te zitten, maar wat ook zomaar de andere kant op had kunnen vallen.

Hoewel Bruse Boys 2 afgelopen zaterdag vooraf niet op een resultaat gerekend had, baalde het dat dit toch niet was behaald. Oranje Wit was in Bruinisse met 1-3 te sterk, maar een resultaat was zeker mogelijk geweest.

Tijdens de inhaalwedstrijd tegen de Fendert, heeft Bruse Boys 2 zich van haar beste kant laten zien. Het was veel beter dan de ploeg uit Fijnaart en won met 4-1.

Na twee goede resultaten op rij, heeft Bruse Boys de uitwedstrijd bij IFC verloren. Het gepuzzel met spelers bleek in het eerste bedrijf niet optimaal, waarna in de laatste minuut de eindstand werd bepaald op 3-0.

In de laatste minuten heeft Bruse Boys 2 de inhaalwedstrijd tegen Pelikaan weten om te draaien. Letterlijk in de laatste seconde viel de berijdende 2-1. Een late ontsnapping, maar meer dan terecht in deze degradatiekraker.

Aanstaande zaterdag om 14:30 uur is het zover: de derby tegen MZC'11. Ben jij erbij om onze spelers aan te moedigen? DJ X-fade zal in ieder geval voor de nodige muzikale support zorgen.

Na de wedstrijd staan de hapjes & drankjes voor jullie klaar om hopelijk de overwinning te vieren. Tot zaterdag!

Bruse Boys 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen, door de grootste nederlaag van het seizoen te incasseren. Daar zag het in de rust nog niet naar uit, maar in Kinderdijk werd het maar liefst 7-1 voor de Zwerver.

Op bezoek bij VVGZ heeft Bruse Boys 2 met 4-2 verloren. Een nederlaag die gevoeld wordt, want door resultaten van de concurrentie staat de ploeg nu op de laatste plaats.