Voor komend seizoen is v.v. Bruse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de 1e selectie.

v.v. Bruse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.

Bruse Boys heeft opnieuw een speler toegevoegd aan de eerste selectie. Aanvaller Joost de Witte maakt de overstap van Noad ’67 en reist daarmee zijn teamgenoot Rob den Engelsman achterna. 

Joost (25) woont in Sint Philipsland en heeft zes jaar in het 1e elftal van Noad ’67 gespeeld. Joost is een aanvaller en op alle posities voorin inzetbaar is. “De stap naar Bruse Boys sluit aan bij mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen als speler. We gaan er een mooie tijd van maken!”. 

Joost, van harte welkom bij Bruse Boys en we wensen je veel succes en plezier!

Bruse Boys heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rob den Engelsman. De 33 jarige inwoner van Sint Philipsland komt over van Noad ‘67, waar hij zestien jaar in het eerste elftal heeft gespeeld. Zijn favoriete positie is ‘rond de spits’.

Bruse Boys heeft de technische staf van het eerste elftal versterkt met een assistent trainer en een leider. Kees-Jan van Nieuwenhuize (vader eerste elftal speler Julian) wordt assistent trainer en Ard Boogerd (vader van keeper Kenneth) neemt de rol van elftalleider op zich.

Wij zijn erg blij dat Ard (foto links) en Kees-Jan (foto rechts) de hoofdtrainer Michel Maaskant komen versterken en wensen hen veel plezier en succes bij Bruse Boys!

Dat onze aanvoerder Johan Vroegindeweij na dit seizoen vertrekt bij Bruse Boys, is al even bekend. Wat inmiddels ook duidelijk is geworden, is waar zijn toekomst als voetballer ligt: DOSKO uit Bergen op Zoom. Hoog tijd voor een club-interview met onze rots in de branding. In dit interview kijkt Johan terug op zijn voetballoopbaan bij Bruse Boys.

Ondanks dat er al een tijd niet gevoetbald is, is er de afgelopen weken veel gebeurd bij Bruse Boys. Ieder lid is hierover per mail geïnformeerd. Met het vizier op volgend seizoen zijn er ook ontwikkelingen te melden in de eerste selectie.

Een verhaal dat begint met een gerucht en eindigt met het abrupte vertrek van René Scholts. De trainer van het eerste elftal heeft gisteren laten weten per direct op te stappen. Een besluit waar, ondanks eerdere berichtgevingen van verschillende bronnen, de spelersgroep geen enkele invloed op heeft gehad. De situatie zoals deze nu is gelopen, betreuren wij als bestuur enorm.

Op dit moment zit de technische commissie en het dagelijks bestuur samen om de situatie te bespreken en op zoek te gaan naar passende oplossingen. Een verdere toelichting en hopelijk mooie plannen kun je aanstaande vrijdag van ons verwachten.

Voor dringende vragen kun je contact opnemen met Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Willem-Jan via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De KNVB heeft de RegioCup in het leven geroepen om alle voetballers dit seizoen toch nog in actie te kunnen laten komen. Het wachten is nu op versoepelingen, die het daadwerkelijk spelen mogelijk maken.

Er wordt gevoetbald volgens een poulesysteem. Poules variëren in grootte. Leidend daarbij is de reisafstand tussen de verschillende clubs. Uiteraard zijn lange rijtijden niet gewenst. Dat neemt niet weg dat Bruse Boys ‘buiten het eiland’ tegenstanders treft, bijvoorbeeld op Zuid-Beveland.

De poule-indeling voor de senioren is uitgesteld. Dat betekent dat voor deze categorie de wedstrijden voor de RegioCup later dan 11 mei gespeeld zullen worden als ze al doorgaan. De KNVB is hierover in onderhandeling met de Rijksoverheid.

Het wedstrijdschema komt op de website te staan.

Aanstaande dinsdag, 13 oktober, speelt Bruse Boys JO23 tegen Melissant JO23. In eerste instantie zou deze wedstrijd in Melissant plaatsvinden, maar i.v.m. de kwaliteit van het veld is de wedstrijd verplaatst naar sportpark Volharding. Aanvang: 19.45u.

Na overleg met de KNVB is besloten om de wedstrijd van het eerste elftal van morgen tegen Strijen af te lasten. Een van onze spelers heeft binnen zijn familie een aantal besmettingen. Daarnaast zijn er drie spelers met hem vorige week naar de uitwedstrijd gereden. Natuurlijk kunnen wij geen risico nemen en daarom is er besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.

Opnieuw blijft Bruse Boys 2 met lege handen achter. Dat het een lastig jaar ging worden was vooraf duidelijk, wanneer het dan tegenzit wordt dit gevoel bevestigd. Bru had tegen Pelikaan recht op meer, maar verloor in een aantrekkelijk duel met 0-1.