Komende zaterdag worden de eerste wedstrijden gespeeld van de oefenperiode ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het eerste elftal neemt het traditiegetrouw op tegen de hoofdmacht van Strijen, en het tweede speelt tegen de reserves van NOAD'67 die ter elfder ure als vervanger werd gestrikt, omdat Strijen 2 geen elftal op de been kon brengen. De velden op sportpark Volharding liggen er, in tegenstelling tot vele andere velden in de provincie, pico bello bij, dus niets staat twee leuke oefenpotjes in de weg. Het programma ziet er als volgt uit:

Bruse boys 2 - NOAD'67 2 aanvang 13.30 uur Scheidsrechter: Jos von Unen
Bruse boys 1 - Strijen 1 aanvang 14.30 uur Scheidsrechter: Harry Koster

Na afloop kan er genoten worden van de overheerlijke mosselen van de fa. Bout. Veel plezier zaterdag

Op zaterdag 25 augustus organiseert  Bruse Boys voor de tweede keer het Grevelingentoernooi voor eerste elftallen. Vorig jaar was SSV’65 de winnaar. Deze club zal er alles aan doen dit jaar de beker weer mee te nemen naar Goes. Behalve BB1 betreedt  namens Schouwen-Duiveland ZSC’62 het strijdperk. Verdere deelnemers: Veere, Serooskerke, Roda Boys (Aalst) en DOSC (Den Dolder). Barendrecht stuurt het 2e elftal.

Het toernooi begint om 12.30u. en wordt gehouden op ons sportpark.

Over ruim een week beginnen de selecties van Bru 1 en 2 weer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, 2018-2019. De spelers zullen weer de nodige arbeid te verstouwen krijgen onder de bezielende leiding van de trainers Marco Groeneveld, en de kersverse trainer van het tweede, Jaco Kouwen. Er zullen ook weer de nodige oefen- en bekerwedstrijden gespeeld gaan worden. Het programma ziet er als volgt uit:

Als gevolg van te drukke werkzaamheden van de huidige trainer/coach is het dameselftal van Bruse Boys op zoek naar een vervanger voor aankomend seizoen.

Voor de training is er al ondersteuning maar met name voor de zaterdagen zou het zeer fijn zijn iemand te vinden die net als de dames enthousiast, en fanatiek is maar daarnaast ook tijd heeft voor gezelligheid en plezier.

Ben je of ken je zo iemand neem dan contact op met de technische commissie van Bruse Boys.

Donderdag 14 juni zal er voor de spelers van het 1e en 2e de jaarlijkse selectie-avond op het programma.

Het doel van deze avond is om kennis te kunnen maken tussen spelers. Daarnaast zullen de trainers van het eerste en tweede hun verwachtingen voor volgend seizoen kenbaar maken en nadere informatie verstrekken met betrekking tot de voorbereiding op het seizoen ‘18/‘19.

Bruse boys 2 is er net niet in geslaagd om een periodetitel te pakken. In de laatste minuten kreeg het een tegengoal, waardoor het niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen vv Arendskerke.

Bruse boys heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen met 1-2 verloren van Delta Sport. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Dit in combinatie met de hoge temperaturen op Volharding hadden tot gevolg dat de wedstrijd een hoog zomeravondgehalte had. Maar toch was het potje het aanzien best waard.

Bruse boys speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Na de degradatie van vorige week wordt het tegen Delta Sport een wedstrijd om "des Keizers baard", want ook voor de Vlaardingers staat er niets meer op het spel. Hopelijk kan Bru zich nog één keer opladen, om in ieder geval de eerste klasse met opgeheven hoofd te verlaten. Pupil van de week bij deze wedstrijd is Jordy Ketting. Jordy is 9 jaar oud, en speelt in de JO9-1. Jordy is de zoon van Marco, die inmiddels zijn zeventiende seizoen in het eerste elftal bijna achter de rug heeft. We wensen Jordy veel plezier toe, en hieronder volgt nog een gesprekje met hem.

  1.  Naam: Jordy Ketting
  2.  Leeftijd: 9
  3.  Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan:  Mijn vader zit op voetbal en zo ontdekte ik hoe leuk deze sport is.

Bruse Boys 2 heeft de uitwedstrijd bij Terneuzense Boys met 0-2 gewonnen. Zo deed het prima zaken en kan het aanstaande zaterdag zelfs het seizoen compleet maken.