Ik ben Nadine Kooij, 25 jaar en ik woon in Burgh-Haamstede. Mijn vriend, Dylan, voetbalt bij het eerste elftal van Bruse Boys. Wanneer ik kwam kijken, vond ik het altijd al een gezellige club.

Tot kort geleden heb ik altijd op hoger niveau gevoetbald o.a. bij Sparta Rotterdam en Excelsior Barendrecht. Ik miste hierbij mijn plezier in het voetbal. Daarnaast was het moeilijk te combineren met werken. Bij Bruse Boys denk ik dat ik het spelletje wat ik nog steeds leuk vind weer met plezier kan gaan spelen. Na het meetrainen merkte ik al gelijk dat het een gezellig elftal is.

Ik ben een linker vleugelspeelster met een drive naar de goal toe. Ik hou ervan om een actie te maken, maar kan er ook van genieten als we een mooie teamgoal maken.

Komend seizoen verwacht ik een hoop plezier en gezelligheid en ik denk dat we iets moois op kunnen bouwen met vrouwen 1. Ik heb super veel zin om weer te gaan voeetballen en ik vind het leuk om te zien dat het voetbal zo leeft in Bru.

Gisteren was de laatste reguliere speelronde van het seizoen 2022-2023. Waar zijn de teams van Bruse Boys geëindigd?

Het eerste elftal is door de 1-3 overwinning op Kapelle uiteindelijk terecht gekomen op een 6e plaats. Halsteren moet het aankomende dinsdag nog wel opnemen tegen Den Bommel wat zou kunnen betekenen dat, bij een overwinnning van Halsteren, een 7de plaats op de ranglijst bekleed wordt. De selectie van Michel Maaskant heeft met de vele wijzigingen ten opzichten van vorig seizoen laten zien dat het veerkracht kan tonen, het potentie heeft om te groeien de komende jaren en dat er wellicht een promotie op zeer korte termijn wel de doelstelling kan worden. Wij als Bruse Boys hopen dan ook dat Michel, zijn staf en de selectie dit ook onder ogen ziet en hier de komende jaren aan wilt werken! Het zal u niet ontgaan zijn, volgend seizoen versterkt de selectie zich met namen zoals Jarno van Nieuwenhuize, Mark Bleiji en Luca de Bruine. Helaas gaan Gijs van Duijvenbode (terug naar FC De Westhoek) en Marc Bijdevaate (wegens fysieke redenen) deze selectie verlaten. Peter Harinck, keeperstrainer van de senioren, gaat ons helaas ook verlaten na zijn bewezen dienstjaren. We verwelkomen de nieuwe spelers bij de selectie en bedanken degene die stoppen voor hun bewezen diensten!

Door de veranderingen binnen de club heeft het praktisch nieuwe tweede de 8ste plaats op de ranglijst kunnen claimen, is het derde elftal kampioen geworden, is het vierde elftal geëindigd op de 3de plaats en zijn de dames 4de geworden!

Al met al kunnen we wel stellen dat dit voor onze senioren een succesvol seizoen is geweest. We kijken dan ook maar al te graag uit naar het volgende seizoen!

De komende tijd staan er nog wat toernooien op het programma:
Vrijdagavond 2 juni: pupillentoernooi
Vrijdagavond 9 juni: juniorentoernooi
Zaterdag 10 juni: Market Plaza jeugdtoernooi
Zaterdag 17 juni: Vollan Oosterscheldetoernooi

Toernooien zijn altijd een leuke gewaarwording op de club, echter vergen toernooien veel hulp en vrijwilligers. We zijn nog op zoek naar scheidsrechters voor alle toernooien, het belangrijkste wat nu rust zijn mensen die 17 juni achter de bar willen staan! U kunt zich melden bij Anne-Marie Roth of Wilmar Klop mocht u iets willen bijdrage bij de toernooien!

Ik ben Indy van Nieuwenhuize en ben 17 jaar en woon in Nieuwerkerk. Door mijn familie ben ik aanraking gekomen met Bruse Boys. Mijn oudste broer Julian speelt al een aantal jaar bij de club, mijn vader Kees-Jan is assistent trainer en mijn andere broer Jarno gaat volgend jaar ook bij Bruse Boys voetballen. Je kunt wel zeggen dat Bruse Boys bij ons in de familie zit.

Graag zou ik weer plezier krijgen in het voetballen en mijn hobby voortzetten. Daarom heb ik besloten om de overstap te maken naar Bruse Boys. Ook lijkt het met ontzettend leuk om met mijn broers in hetzelfde shirt te spelen.

Ik ben een gemotiveerde speelster en wil er altijd voor gaan. Wat de supporters van mij kunnen verwachten is een speelster die doorzet en af en toe een beetje lomp is ;).

Komend seizoen verwacht ik een hele hoop gezelligheid. En hopelijk gaan we daarnaast ook veel punten pakken. Ik wil de supporters veel voetbal plezier wensen komend seizoen!

Ik ben Jarno, ook wel bekend als Jarnaldo, 22 jaar en woonachtig in Nieuwerkerk. Toen Bruse Boys heeft gevraagd of ik op gesprek wilde komen om te praten over een overstap was mijn interesse gewekt. Het betekent veel voor mij om samen met mijn broer te kunnen voetballen, daarnaast voetballen er al vrienden van mij bij Bru. In de huidige situatie is overstappen naar Bruse Boys een goede stap voor mijn ontwikkeling. Ik hoop mijzelf bij Bru verder te ontwikkelen voor wellicht een stap hogerop.

Ik ben een snelle, creatieve speler met een neusje voor de goal. Doordat ik tweebenig ben, ben ik onvoorspelbaar voor de tegenstander. Ik ben gretig naar doelpunten dus de supporters mogen zeker spektakel verwachten.

Komend seizoen verwacht ik met Bruse boys mee te spelen in de top 3 en daardoor nacompetitie te behalen voor promotie. Hierbij hoop ik dat we op jullie steun kunnen rekenen zodat we samen kunnen juichen.

Mijn naam is Mark Bleiji, 24 jaar jong en woonachtig in Ouwerkerk. Ik ben op dit moment twee dagen per week werkzaam in de bouw of in de tuinen. De andere drie dagen ben ik werkzaam bij AmilcoSports en Snorkel&Zwemshop.

Omdat mijn vader (Erik Bleiji) meerdere jaren bij Bruse Boys gevoetbald heeft krijg ik dagelijks nog leuke anekdotes te horen. Daarnaast spelen er veel goede vrienden van mij bij Bruse Boys en woont mijn vriendin in Bruinisse dus heb ik veel mensen uit Bru leren kennen.

De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier gevoetbald bij SKNWK. Omdat veel vrienden na dit seizoen stoppen en ook Jarno naar Bruse Boys gaat, heb ik er voor gekozen om weer samen met mijn vrienden bij Bru te gaan voetballen.

Ik ben een speler die een spits of buitenspeler een vervelende middag kan bezorgen. Echter wanneer ik een bal verover moet ik hem zo snel mogelijk afgeven aan iemand die er verder het spel mee kan maken. Van mijn techniek moet ik het niet hebben. Wel van mijn werklust, motivatie en beleving. Daarnaast is de wil om te winnen en een stapje extra te zetten wanneer het nodig is altijd aanwezig.

Voor komend seizoen verwacht ik dat Bruse Boys bovenin meespeelt en hoop ik dat we via nacompetitie promoveren. Ik hoop op jullie support komend seizoen zodat we hier nog meer motivatie en energie uit kunnen halen om te winnen!

Mijn naam is Luca de Bruine. Ik ben in aanraking gekomen met bruse boys via Kenneth Boogaard en Michel Maaskant. Graag zou ik mijn steentje bijdragen en het eerste elftal van Bruse boys helpen hoger op te komen. Ook wil ik zelf graag nog verder ontwikkelen in het senioren voetbal. Ik ben een snelle buiten speler die graag een actie maakt of goede combinatie’s wil laten slagen. Mijn verwachting voor volgend seizoen is dat we bovenin mee draaien en de eerste periode titel behalen. Ik kijk er naar uit om voor Bruse Boys te mogen spelen en om te mogen scoren voor de club!

Zaterdag 13 mei is een dag vol met voetbal!

het eerste elftal zal, gehavend, afreizen naar Middelharnis om de strijd aan te gaan tegen De Jonge Spartaan. Het team wat begin dit seizoen als een van de serieuze titelkandidaten werd geprezen en deze verwachting niet helemaal heeft kunnen waarmaken. Het veilig gespeelde eerste van Bruse Boys daarentegen kent een prima tweede seizoenshelft. Het team van Michel Maaskant wordt het seizoen door al geteisterd door blessures en afwezige, dat is deze zaterdag niet anders. Wanneer het wedstrijd formulier gepresenteerd gaat worden valt op dat een aantal namen afwezig zullen zijn door, het overgrote deel, blessures. Helaas is dit het beeld en de situatie waar we dit seizoen mee te maken hebben. Eerder deze week zijn voor het volgende jaar drie versterkingen (resp. Jarno v. Nieuwenhuize, Mark Bleiji en Luca d. Bruine) aangekondigd die volgend jaar de gaten en blessures moeten opvangen, hetzij extra kwaliteiten aan het elftal leveren. De aftrap van deze wedstrijd is 14:30 op Sportpark Spartacus

Even als het eerste elftal kent het tweede elftal een betere tweede seizoenshelft in vergelijk met de eerste. Het tweede kan zich met nog enkele goede resultaten vast in de middenmoot spelen! Op het eigen complex wordt er om 14:30 afgetrapt tegen SVOD'22. Het tweede staat met een wedstrijd minder gelijk in punten en deze punten kunnen definitief het verschil maken tussen middenmoot en de onderkant van de competitie. Moedigen jullie zaterdag het tweede aan?

Het derde elftal speelt zaterdag om 12:30 tegen SKNWK 2. Met een overwinning betekend dit het kampioenschap voor het derde elftal. Afgelopen zaterdag is het niet gelukt om tegen het mixteam van Zierikzee JO19/3/4 te winnen en eindigde het in een 2-2 gelijkspel. Voor deze wedstrijd is de benodigde support zeker gewenst! Om 11:15 zullen de heren van het derde elftal op de fiets vertrekken richting Nieuwerkerk, supporters kunnen meefietsen!!

Het vierde elftal speelt om 14:00 tegen Smerdiek 3. Winst zou voor het vierde elftal bijna zeker de tweede plaats opleveren, afhankelijk van wat SPS doet. Een uiterst knappe prestatie van de mannen van het vierde wanneer uiteindelijk de tweede of derde plaats bereikt is dit seizoen!

De dames spelen om 14:30 in en tegen Klundert. Wat voor de dames een zware kluif betekend. Het Brabantse team staat dit moment op een tweede plaats en houdt de concurrentie vlak achter zich. Wanneer het verliest en Kapelle wint blijven de dames helaas op een vierde plaats, wat nog steeds een super knappe prestatie is! Maar laten we hopen dat het scenario plaats vindt waar de dames van Klundert winnen en Kapelle verliest. Dat zou betekenen dat op de laatste speeldag de dames nog de top 3 in gaan!

Zoals te lezen, veel te doen, veel voetbal en iedereen is van harte welkom om een van de teams aan te moedigen!

Bruse Boys is verheugd te melden dat 3 spelers de keuze gemaakt hebben om onze club volgend seizoen te komen versterken.

Jarno van Nieuwenhuize is geen onbekende voor de Bruse Boys fans en volgers. In het seizoen 20/21 was hij ook al op onze velden te vinden. Nu 2 jaar later zal hij wederom deel uit maken van de 1e selectie samen met zijn broer Julian als teamgenoot en zijn vader Kees-Jan als assistent-trainer. Naast Jarno, komt ook Mark Bleiji weer bij Bruse Boys voetballen. Wij hopen dat hij net als zijn vader Erik nog lang te zien is bij onze vereniging.

Naast de oude bekenden hebben we nog een speler die aansluit bij onze club: Luca de Bruine Hij is afkomstig van MZC’11 en wij zijn erg benieuwd waar het plafond van hem gaat liggen.

Wij zijn zeer verheugd met de komst van de nieuwe spelers en wensen ze alle succes en plezier toe!

Zaterdag is het een rustige dag voor de teams van Bruse Boys. Om deze reden zal de kantine dan ook dicht blijven, volgende week beter!

Deze week kunnen de purple legends van Bruse Boys drie de titel officieus binnen hengelen. BIj een winst of gelijkspel blijft de titelkoers in zicht, dan moet het wel winnen van MZC'11 4. Het team wat vorige week nog een prima 6-2 overwinning op de mat wist te leggen tegen Duiveland 2.

De dames spelen weer in Halsteren, dit keer tegen VVC. De dames die een heel goed seizoen draaien en in de (sub)top van de competitie zijn nog altijd in de race om een topscorer af te leveren dit seizoen!

Beide teams veel succes!

Het einde van het seizoen naderd. Met nog een paar wedstrijden te gaan kan het eerste elftal zich zaterdag veilig spelen en definitief volgend jaar weer in de derde klasse uit te komen, met wellicht nog een kleine kans op nacompetitie promotie. De formatie van Michel Maaskant neemt het morgen op in de semi derby tegen ZSC'62 van Edwin Kriens. De ploeg uit Scharendijke is bijna zeker van degradatie, ondanks ze de eerste ontmoeting hebben gewonnen van de paarshemden. Na de wedstrijd zal Corné van Meer de muzikale begeleiding in gang zetten in de kantine. Met een 16 koppige ploeg zal Michel en zijn adjudanten de strijd aangaan om 14:30. De balsponsor deze week is Geluk Groep B.V. Laten we hopen op zonnig weer en uw support!

Het tweede elftal neemt het op tegen de koploper van de competitie, Kloetinge. Een gelijkspel of winst zou een enorme stunt zijn en de reeks van de afgelopen tijd zeer zeker belonen! om 13:15 wordt er in Kloetinge afgetrapt.

Het vierde elftal is deze week de warming-up voor het eerste elftal. Om 14:00 trappen de mannen op veld 2 af, om het publiek voor het eerste entertaining te bezorgen. De tegenstander is SPS 3, de formatie uit Poortvliet.

De dames mogen ook opdraven. Zij spelen om 13:00 in Halsteren waar de Purple Legends vorige week nog 0-3 wisten te overtuigen, lukt dit de dames ook?

Zaterdag is het weer zo ver. Een zaterdag vol met voetbal en belangrijke wedstrijden!

De hoofdmacht speelt zaterdag tegen Kogelvangers in Willemstad, aftrap 14:30. Een belangrijke wedstrijd voor de mannen van Michel Maaskant om zich in de kijker te spelen voor de top 5 zo aan het einde van het seizoen. Kogelvangers is nog een van de tegenstanders die een sta in de weg is om in de contreien van de 5e positie in de buurt te komen. De vorige wedstrijd tegen de formatie uit Willemstad liep minder goed af, op het eigen veld werd met 0-1 verloren. Wordt er deze keer wel gewonnen?

Het derde speelt om 15:00 in Halsteren tegen hun vierde elftal. Een belangrijke horde richting het kampioenschap die nog overwonnen moet worden. Halsteren en SKNWK zijn in theorie dé twee teams die het de Purple Legends nog moeilijk kan maken. Na de overwinning op FC Bergen afgelopen zaterdag hebben de Legends het heft weer in eigen handen wat betreft het kampioenschap, weten ze dit ook vast te houden?

Het vierde speelt aankomende zaterdag op eigen veld tegen WHS 3. Om 14:00 zal er afgetrapt worden, met winst en afhankelijk van de andere uitslagen kan het vierde de tweede plaats weer heroveren en het seizoen als tweede sterkste team af te sluiten in de 5e klasse.

Aankomende zaterdag staan er maar een paar seniorenwedstrijden op het programma;

Allereerst vragen wij aandacht voor het Circus Monte Carlo evenement wat door de activiteitencommissie wordt georganiseerd in de kantine! Vanaf 20:00 zal Dj Carlo het spits afbijten, samen met Dj Maarten V en zanger Randy Schoonderwaldt. Toegang is gratis, minimumleeftijd is 18+.

Het tweede is helaas vanmorgen afgelast omdat de tegenstander te weinig spelers op de been kon brengen.....

De Purple Legends spelen zaterdag misschien wel hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De return tegen de Polish Warriors van FC Bergen 2. Met winst komt het derde drie punten los te staan met een wedstrijd minder, een hele goede uitgangspositie voor de restende wedstrijden dus. Om 14:30 wordt er afgetrapt op het hoofdveld van Sportpark Volharding onder leiding van scheidsrechter J.J. Elenbaas!

Het vierde elftal reist af naar Brouwershaven voor de match tegen Brouw 2. Aangevuld met sterkhouders van het tweede gaan zij op het zonnige Sportpark Onder de Molen. Om 12:30 wordt er afgetrapt met hoge verwachtingen van dit sterke team!

De dames spelen thuis tegen de dames van Brouw. De derby van deze competitie. Deze wedstrijd trapt af om 12:30 op het kunstgrasveld.