Tijd om deze heren in het zonnetje zetten! Met de Roparun-bus brachten ze ons eerste elftal afgelopen seizoen naar elke uitwedstrijd. En goed nieuws, ook volgend seizoen staan ze weer voor ons klaar. Onze helden in de chauffeursstoel! 🚍💜

Ik ben Jarno, ook wel bekend als Jarnaldo, 22 jaar en woonachtig in Nieuwerkerk. Toen Bruse Boys heeft gevraagd of ik op gesprek wilde komen om te praten over een overstap was mijn interesse gewekt. Het betekent veel voor mij om samen met mijn broer te kunnen voetballen, daarnaast voetballen er al vrienden van mij bij Bru. In de huidige situatie is overstappen naar Bruse Boys een goede stap voor mijn ontwikkeling. Ik hoop mijzelf bij Bru verder te ontwikkelen voor wellicht een stap hogerop.

Ik ben een snelle, creatieve speler met een neusje voor de goal. Doordat ik tweebenig ben, ben ik onvoorspelbaar voor de tegenstander. Ik ben gretig naar doelpunten dus de supporters mogen zeker spektakel verwachten.

Komend seizoen verwacht ik met Bruse boys mee te spelen in de top 3 en daardoor nacompetitie te behalen voor promotie. Hierbij hoop ik dat we op jullie steun kunnen rekenen zodat we samen kunnen juichen.

Mijn naam is Mark Bleiji, 24 jaar jong en woonachtig in Ouwerkerk. Ik ben op dit moment twee dagen per week werkzaam in de bouw of in de tuinen. De andere drie dagen ben ik werkzaam bij AmilcoSports en Snorkel&Zwemshop.

Omdat mijn vader (Erik Bleiji) meerdere jaren bij Bruse Boys gevoetbald heeft krijg ik dagelijks nog leuke anekdotes te horen. Daarnaast spelen er veel goede vrienden van mij bij Bruse Boys en woont mijn vriendin in Bruinisse dus heb ik veel mensen uit Bru leren kennen.

De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier gevoetbald bij SKNWK. Omdat veel vrienden na dit seizoen stoppen en ook Jarno naar Bruse Boys gaat, heb ik er voor gekozen om weer samen met mijn vrienden bij Bru te gaan voetballen.

Ik ben een speler die een spits of buitenspeler een vervelende middag kan bezorgen. Echter wanneer ik een bal verover moet ik hem zo snel mogelijk afgeven aan iemand die er verder het spel mee kan maken. Van mijn techniek moet ik het niet hebben. Wel van mijn werklust, motivatie en beleving. Daarnaast is de wil om te winnen en een stapje extra te zetten wanneer het nodig is altijd aanwezig.

Voor komend seizoen verwacht ik dat Bruse Boys bovenin meespeelt en hoop ik dat we via nacompetitie promoveren. Ik hoop op jullie support komend seizoen zodat we hier nog meer motivatie en energie uit kunnen halen om te winnen!

Mijn naam is Luca de Bruine. Ik ben in aanraking gekomen met bruse boys via Kenneth Boogaard en Michel Maaskant. Graag zou ik mijn steentje bijdragen en het eerste elftal van Bruse boys helpen hoger op te komen. Ook wil ik zelf graag nog verder ontwikkelen in het senioren voetbal. Ik ben een snelle buiten speler die graag een actie maakt of goede combinatie’s wil laten slagen. Mijn verwachting voor volgend seizoen is dat we bovenin mee draaien en de eerste periode titel behalen. Ik kijk er naar uit om voor Bruse Boys te mogen spelen en om te mogen scoren voor de club!

Bruse Boys is verheugd te melden dat 3 spelers de keuze gemaakt hebben om onze club volgend seizoen te komen versterken.

Jarno van Nieuwenhuize is geen onbekende voor de Bruse Boys fans en volgers. In het seizoen 20/21 was hij ook al op onze velden te vinden. Nu 2 jaar later zal hij wederom deel uit maken van de 1e selectie samen met zijn broer Julian als teamgenoot en zijn vader Kees-Jan als assistent-trainer. Naast Jarno, komt ook Mark Bleiji weer bij Bruse Boys voetballen. Wij hopen dat hij net als zijn vader Erik nog lang te zien is bij onze vereniging.

Naast de oude bekenden hebben we nog een speler die aansluit bij onze club: Luca de Bruine Hij is afkomstig van MZC’11 en wij zijn erg benieuwd waar het plafond van hem gaat liggen.

Wij zijn zeer verheugd met de komst van de nieuwe spelers en wensen ze alle succes en plezier toe!

Wij zijn op zoek naar een (leerling) verzorger voor met name de eerste selectie binnen Bruse Boys. Bruse Boys is een bloeiende voetbalvereniging waar met plezier gevoetbald wordt door jong en oud.


Als verzorger maak je deel uit van de staf van het eerste elftal en werk je nauw samen met de trainer(s). In overleg draag je de verantwoording voor de fysieke conditie van de spelers. Verder verzorg je spelers tijdens wedstrijden op zaterdagmiddag en voor de trainingen op dinsdag- en donderdagavond. Ook behandel je (preventief) bij blessures, koop je in overleg met de vereniging het verzorgingsmateriaal en beheer je de voorraad.

Ik ben Gijs van Duijvenbode, 22 jaar oud woonachtig in Burgh-Haamstede. Ik voetbal al sinds mijn 7e bij DFS/ De Westhoek. Na een aantal jaar in het eerste elftal vind ik dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Ik heb in de laatste jaren altijd als spits gespeeld, ik denk dat Bruse Boys mij kan helpen met een verdere ontwikkeling op deze positie.

Ik weet zeker dat het volgend jaar een mooi jaar gaat worden en daar ga ik proberen bij te helpen. Ik kan in ieder geval niet wachten en zie jullie snel!

Beste Bruse Boys,

Ik ben een vage bekende van jullie, ik ben Dylan Adelaar, woonachtig in Renesse en ik kom volgend jaar Bruse Boys versterken. Voor degene die mij niet kennen, een snelle buitenspeler gericht naar de goal. Gespeeld voor voormalig DFS, Bruse Boys, LSU (Amerika), Kethel Spaland en MZC.

Vanaf dit seizoen zal Bruse Boys 1 weer met de bus naar de uitwedstrijden afreizen. Vandaag spelen ze tegen Oostkapelle en de bus vertrekt om 12:15 vanaf sportpark Volharding. Supporters kunnen voor €5 meerijden (heen en terug). Uiterlijk 18:00 gaat de bus weer terug naar Bruinisse. Ga jij ook mee om ons eerste elftal te supporten?

Ondanks dat veel van jullie ‘m ongetwijfeld al zullen kennen en hij al een aantal weken aan het roer van het eerste elftal staat, stelt Michel zich graag nog even voor.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Michel Maaskant, een geboren en getogen Bruenaar en vandaag de dag 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Gerlinde en samen hebben we 2 kinderen, Maud & Joep, van 4 en bijna 2 jaar oud.

 

Voor komend seizoen is v.v. Bruse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de 1e selectie.

v.v. Bruse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.

Bruse Boys heeft opnieuw een speler toegevoegd aan de eerste selectie. Aanvaller Joost de Witte maakt de overstap van Noad ’67 en reist daarmee zijn teamgenoot Rob den Engelsman achterna. 

Joost (25) woont in Sint Philipsland en heeft zes jaar in het 1e elftal van Noad ’67 gespeeld. Joost is een aanvaller en op alle posities voorin inzetbaar is. “De stap naar Bruse Boys sluit aan bij mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen als speler. We gaan er een mooie tijd van maken!”. 

Joost, van harte welkom bij Bruse Boys en we wensen je veel succes en plezier!