De Bruse trainer heeft zijn contract tot medio 2024 verlengd en daar zijn wij als vereniging trots op en blij mee. De visie van de trainer sluit aan bij de sportieve ambities die wij als Bruse Boys voor ogen hebben. Op dit moment zitten we in een fase waarbij de gouwe ouwe generatie geleidelijk stappen terug gaat doen en de talentvolle jeugdleden klaargestoomd worden hun stokje over te nemen. Michel laat zien daar een duidelijk plan van aanpak voor te hebben en deze uit te voeren. Er staat een team met potentie waar hij en staf de komende tijd nog iets veel mooiers van gaat maken. Op een manier die hem en ons goed voelt. 

Vanaf dit seizoen zal Bruse Boys 1 weer met de bus naar de uitwedstrijden afreizen. Vandaag spelen ze tegen Oostkapelle en de bus vertrekt om 12:15 vanaf sportpark Volharding. Supporters kunnen voor €5 meerijden (heen en terug). Uiterlijk 18:00 gaat de bus weer terug naar Bruinisse. Ga jij ook mee om ons eerste elftal te supporten?

Ondanks dat veel van jullie ‘m ongetwijfeld al zullen kennen en hij al een aantal weken aan het roer van het eerste elftal staat, stelt Michel zich graag nog even voor.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Michel Maaskant, een geboren en getogen Bruenaar en vandaag de dag 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Gerlinde en samen hebben we 2 kinderen, Maud & Joep, van 4 en bijna 2 jaar oud.

 

Voor komend seizoen is v.v. Bruse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de 1e selectie.

v.v. Bruse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.

Bruse Boys heeft opnieuw een speler toegevoegd aan de eerste selectie. Aanvaller Joost de Witte maakt de overstap van Noad ’67 en reist daarmee zijn teamgenoot Rob den Engelsman achterna. 

Joost (25) woont in Sint Philipsland en heeft zes jaar in het 1e elftal van Noad ’67 gespeeld. Joost is een aanvaller en op alle posities voorin inzetbaar is. “De stap naar Bruse Boys sluit aan bij mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen als speler. We gaan er een mooie tijd van maken!”. 

Joost, van harte welkom bij Bruse Boys en we wensen je veel succes en plezier!

Bruse Boys heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rob den Engelsman. De 33 jarige inwoner van Sint Philipsland komt over van Noad ‘67, waar hij zestien jaar in het eerste elftal heeft gespeeld. Zijn favoriete positie is ‘rond de spits’.

Bruse Boys heeft de technische staf van het eerste elftal versterkt met een assistent trainer en een leider. Kees-Jan van Nieuwenhuize (vader eerste elftal speler Julian) wordt assistent trainer en Ard Boogerd (vader van keeper Kenneth) neemt de rol van elftalleider op zich.

Wij zijn erg blij dat Ard (foto links) en Kees-Jan (foto rechts) de hoofdtrainer Michel Maaskant komen versterken en wensen hen veel plezier en succes bij Bruse Boys!

Dat onze aanvoerder Johan Vroegindeweij na dit seizoen vertrekt bij Bruse Boys, is al even bekend. Wat inmiddels ook duidelijk is geworden, is waar zijn toekomst als voetballer ligt: DOSKO uit Bergen op Zoom. Hoog tijd voor een club-interview met onze rots in de branding. In dit interview kijkt Johan terug op zijn voetballoopbaan bij Bruse Boys.

Ondanks dat er al een tijd niet gevoetbald is, is er de afgelopen weken veel gebeurd bij Bruse Boys. Ieder lid is hierover per mail geïnformeerd. Met het vizier op volgend seizoen zijn er ook ontwikkelingen te melden in de eerste selectie.

Een verhaal dat begint met een gerucht en eindigt met het abrupte vertrek van René Scholts. De trainer van het eerste elftal heeft gisteren laten weten per direct op te stappen. Een besluit waar, ondanks eerdere berichtgevingen van verschillende bronnen, de spelersgroep geen enkele invloed op heeft gehad. De situatie zoals deze nu is gelopen, betreuren wij als bestuur enorm.

Op dit moment zit de technische commissie en het dagelijks bestuur samen om de situatie te bespreken en op zoek te gaan naar passende oplossingen. Een verdere toelichting en hopelijk mooie plannen kun je aanstaande vrijdag van ons verwachten.

Voor dringende vragen kun je contact opnemen met Wim (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Willem-Jan via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De KNVB heeft de RegioCup in het leven geroepen om alle voetballers dit seizoen toch nog in actie te kunnen laten komen. Het wachten is nu op versoepelingen, die het daadwerkelijk spelen mogelijk maken.

Er wordt gevoetbald volgens een poulesysteem. Poules variëren in grootte. Leidend daarbij is de reisafstand tussen de verschillende clubs. Uiteraard zijn lange rijtijden niet gewenst. Dat neemt niet weg dat Bruse Boys ‘buiten het eiland’ tegenstanders treft, bijvoorbeeld op Zuid-Beveland.

De poule-indeling voor de senioren is uitgesteld. Dat betekent dat voor deze categorie de wedstrijden voor de RegioCup later dan 11 mei gespeeld zullen worden als ze al doorgaan. De KNVB is hierover in onderhandeling met de Rijksoverheid.

Het wedstrijdschema komt op de website te staan.

Na overleg met de KNVB is besloten om de wedstrijd van het eerste elftal van morgen tegen Strijen af te lasten. Een van onze spelers heeft binnen zijn familie een aantal besmettingen. Daarnaast zijn er drie spelers met hem vorige week naar de uitwedstrijd gereden. Natuurlijk kunnen wij geen risico nemen en daarom is er besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.