Ik ben Gijs van Duijvenbode, 22 jaar oud woonachtig in Burgh-Haamstede. Ik voetbal al sinds mijn 7e bij DFS/ De Westhoek. Na een aantal jaar in het eerste elftal vind ik dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Ik heb in de laatste jaren altijd als spits gespeeld, ik denk dat Bruse Boys mij kan helpen met een verdere ontwikkeling op deze positie.

Ik weet zeker dat het volgend jaar een mooi jaar gaat worden en daar ga ik proberen bij te helpen. Ik kan in ieder geval niet wachten en zie jullie snel!

Beste Bruse Boys,

Ik ben een vage bekende van jullie, ik ben Dylan Adelaar, woonachtig in Renesse en ik kom volgend jaar Bruse Boys versterken. Voor degene die mij niet kennen, een snelle buitenspeler gericht naar de goal. Gespeeld voor voormalig DFS, Bruse Boys, LSU (Amerika), Kethel Spaland en MZC.

Ons eerste elftal zal helaas nacompetitie moeten spelen voor behoud in de 2e klasse. De eerste wedstrijd speelt Bruse Boys aanstaande zaterdag 11 juni 14.30 thuis op Sportpark Volharding tegen Prinsenland. Wanneer ze deze wedstrijd winnen, spelen ze de tweede ronde op dinsdagavond 14 juni. De laatste wedstrijd (en tevens de finale) vindt plaatst op 18 juni. Deze laatste twee wedstrijden worden beiden niet bij Bruse Boys gespeeld.

Aanstaande zaterdag om 14:30 uur is het zover: de derby tegen MZC'11. Ben jij erbij om onze spelers aan te moedigen? DJ X-fade zal in ieder geval voor de nodige muzikale support zorgen.

Na de wedstrijd staan de hapjes & drankjes voor jullie klaar om hopelijk de overwinning te vieren. Tot zaterdag!

De Bruse trainer heeft zijn contract tot medio 2024 verlengd en daar zijn wij als vereniging trots op en blij mee. De visie van de trainer sluit aan bij de sportieve ambities die wij als Bruse Boys voor ogen hebben. Op dit moment zitten we in een fase waarbij de gouwe ouwe generatie geleidelijk stappen terug gaat doen en de talentvolle jeugdleden klaargestoomd worden hun stokje over te nemen. Michel laat zien daar een duidelijk plan van aanpak voor te hebben en deze uit te voeren. Er staat een team met potentie waar hij en staf de komende tijd nog iets veel mooiers van gaat maken. Op een manier die hem en ons goed voelt. 

Vanaf dit seizoen zal Bruse Boys 1 weer met de bus naar de uitwedstrijden afreizen. Vandaag spelen ze tegen Oostkapelle en de bus vertrekt om 12:15 vanaf sportpark Volharding. Supporters kunnen voor €5 meerijden (heen en terug). Uiterlijk 18:00 gaat de bus weer terug naar Bruinisse. Ga jij ook mee om ons eerste elftal te supporten?

Ondanks dat veel van jullie ‘m ongetwijfeld al zullen kennen en hij al een aantal weken aan het roer van het eerste elftal staat, stelt Michel zich graag nog even voor.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Michel Maaskant, een geboren en getogen Bruenaar en vandaag de dag 31 jaar oud. Ik ben getrouwd met Gerlinde en samen hebben we 2 kinderen, Maud & Joep, van 4 en bijna 2 jaar oud.

 

Voor komend seizoen is v.v. Bruse Boys op zoek naar een verzorger/sportmasseur (m/v) voor de 1e selectie.

v.v. Bruse Boys is een bloeiende vereniging waar met veel plezier wordt gevoetbald en getraind door jong en oud, zowel door dames/meisjes als natuurlijk de mannen/jongens.

Bruse Boys heeft opnieuw een speler toegevoegd aan de eerste selectie. Aanvaller Joost de Witte maakt de overstap van Noad ’67 en reist daarmee zijn teamgenoot Rob den Engelsman achterna. 

Joost (25) woont in Sint Philipsland en heeft zes jaar in het 1e elftal van Noad ’67 gespeeld. Joost is een aanvaller en op alle posities voorin inzetbaar is. “De stap naar Bruse Boys sluit aan bij mijn ambities om mezelf verder te ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen als speler. We gaan er een mooie tijd van maken!”. 

Joost, van harte welkom bij Bruse Boys en we wensen je veel succes en plezier!

Bruse Boys heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rob den Engelsman. De 33 jarige inwoner van Sint Philipsland komt over van Noad ‘67, waar hij zestien jaar in het eerste elftal heeft gespeeld. Zijn favoriete positie is ‘rond de spits’.

Bruse Boys heeft de technische staf van het eerste elftal versterkt met een assistent trainer en een leider. Kees-Jan van Nieuwenhuize (vader eerste elftal speler Julian) wordt assistent trainer en Ard Boogerd (vader van keeper Kenneth) neemt de rol van elftalleider op zich.

Wij zijn erg blij dat Ard (foto links) en Kees-Jan (foto rechts) de hoofdtrainer Michel Maaskant komen versterken en wensen hen veel plezier en succes bij Bruse Boys!

Dat onze aanvoerder Johan Vroegindeweij na dit seizoen vertrekt bij Bruse Boys, is al even bekend. Wat inmiddels ook duidelijk is geworden, is waar zijn toekomst als voetballer ligt: DOSKO uit Bergen op Zoom. Hoog tijd voor een club-interview met onze rots in de branding. In dit interview kijkt Johan terug op zijn voetballoopbaan bij Bruse Boys.