Komende zaterdag staat de zeer belangrijke "degradatiekraker" Bruse boys - Nieuwenhoorn op het programma. Bru staat dan wel laatste, maar bij winst wipt het over Nieuwenhoorn heen en verlaat dan de laatste plaats die rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. Nieuwenhoorn heeft namelijk slechts één puntje meer, en ook nog eens een wedstrijd meer gespeeld. Kortom een wedstrijd die er om gaat, want bij verlies wordt de situatie penibel, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit. Pupil van de week bij de wedstrijd is Justin Dooge. Justin is negen jaar en speler van de JO11-2. Hieronder volgt een gesprekje met hem. We wensen Justin veel plezier zaterdag, en de spelers en staf van Bruse boys 1 veel succes toe. 

 1.  Naam: Justin Dooge.
 2.  Leeftijd: 9 jaar.
 3.  Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan: als 5 jarig jongetje was ik altijd al met een bal bezig en zo ben ik samen met m’n vader naar het voetbalveld gegaan.
 4.  In welk team speel je: JO11-2.
 5.  Wat is jouw favoriete positie in het veld: Verdediging.
 6.  Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? SJO FC DE WESTHOEK JO11-2 natuurlijk gaan we voor de winst.
 7.  Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: SUPER we staan bovenaan.
 8.  Wat is je favoriete voetbalclub en speler:Barcelona - Messi.  
 9.  Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Zo ja welke? Ja op het kasteel bij voetbalclub Sparta.
 10.  Wat doe je in je vrije tijd:Je kan mij vinden al voetballend op het schoolplein of lekker op de bank een filmpje of spelletje spelen op mijn tablet.
 11.  Wat wil je later worden? Geen idee ??
 12.  Wil je verder nog iets vertellen : Dit is mijn eerste seizoen bij Bruse Boys en ik heb het erg naar mijn zin.
 13.  Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag: Bruse Boys 1 –  Nieuwenhoorn 1:   2-1
Laat een reactie achter op dit bericht.