De wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland is amper gespeeld, of de volgende staat al weer op het programma. Zaterdag nemen de mannen van Marco Groeneveld het op eigen veld op tegen VVGZ. En weer is er maar één ding dat telt, en dat is winnen. Als het niveau van het eerste half uur tegen Nieuw Lekkerland langer kan worden vastgehouden zit dat er zeker in. De tegenstander uit Zwijndrecht heeft zich afgelopen woensdagavond in veilige haven gespeeld door met 1-0 te winnen van Oranje Wit. Pupil van de week bij deze wedstrijd is Jasper van der Meer. Jasper is 10 jaar, en speelt in de JO11-2. We wensen Jasper veel plezier, en de boys natuurlijk veel succes.

 1.  Naam: Jasper van der Meer
 2.  Leeftijd: 10
 3.  Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan: Toen ik 6 was ging ik een keertje kijken met m’n vader of ik voetbal leuk vond; en toen ben ik gebleven.
 4.  In welk team speel je: JO11-2
 5.  Wat is jouw favoriete positie in het veld: Middenvelder
 6.  Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? We moeten uit tegen MZC’11 JO11-3, we staan nu bovenaan in de poule maar MZC uit is altijd lastig.
 7.  Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: Redelijk; ik kwam nieuw in het team dus we moesten een beetje aan elkaar wennen.
 8.  Wat is je favoriete voetbalclub en speler: Ajax ~Neymar
 9.  Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Zo ja welke? Het Kasteel
 10.  Wat doe je in je vrije tijd: voetballen en gamen
 11.  Wat wil je later worden? profvoetballer
 12.  Wil je verder nog iets vertellen…: Het is mijn eerste jaar bij de Bruse Boys; ik heb het er erg naar mijn zin!
 13.  Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag: Bruse Boys 1 –  VVGZ 1: 2-0

 

Laat een reactie achter op dit bericht.