Ondanks het mooie lenteweer was het toch een zwarte zaterdag op Volharding. Bruse boys kreeg namelijk een flinke oorwassing van VVGZ, het werd een smadelijke nederlaag van 0-7. Ondanks het goede half uur van afgelopen donderdag tegen Nieuw Lekkerland was de opstelling flink door elkaar gehusseld. Yarick Dorst keerde weer terug in de basis op de voor hem vreemde linksbackpostitie.

Ook Tommy Pronk en Julian Nieuwland begonnen in de basis, Dylan Adelaar en Wesley den Hollander verhuisden daardoor naar de bank. De eerste 23 minuten was er weinig aan de hand, beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Toen leidde Bruus geschutter in de verdediging tot de 0-1 van de Vey. Bru richtte zich daarna nog even op met een schot van Marco Ketting op de lat, maar wat er daarna gebeurde valt met geen pen te beschrijven. En dat ga ik dan ook niet doen. Soms is het als verslaggever met een paars/wit hart beter om te zwijgen. Daarom beperk ik me verder tot het scoreverloop.

23e min. 0-1 de Vey
34e min. 0-2 Kuipers
37e min. 0-3 Huisman
44e min. 0-4 Huisman
45e min. 0-5 Kuipers
70e min. 0-6 Tucci
73e min. 0-7 Roodhorst
89e min. 1-7 Dennis Hoep

Na afloop werd het alleen nog maar teleurstellender toen bleek dat Nieuwenhoorn met 0-2 had gewonnen van Heerjansdam. Dat betekent dat Bruse boys nu vier punten achterstaat met nog twee wedstrijden te spelen. Alleen een wonder kan Bru nog redden. En toch moeten we daar in geloven. "Gewoon" proberen om twee keer te winnen en dan maar zien waar het nog niet gezonken schip strandt. Volgende week wacht de eerste krachtproef. Dan wacht de uitwedstrijd tegen SHO, aanvang 14.30 uur.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.