OUD-BEIJERLAND – Voor Bruse Boys is het doek in de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal definitief gevallen. De ploeg van trainer Marco Groeneveld verloor met 7-1 bij SHO en is daardoor gedegradeerd naar de tweede klasse. De ploeg van trainer Marco Groeneveld keek voorafgaand aan het duel tegen een achterstand van vier punten aan ten opzichte van concurrent Nieuwenhoorn. Alleen een goed resultaat kon de theoretische kans op een plek in de nacompetitie nog in leven houden. Maar bij rust was die kans al zo goed als verkeken.

 

Na twaalf minuten sloeg SHO voor het eerst toe. Bob Vermunt maakte er 1-0 van. Toen Rick Bokhoven er tien minuten later via de binnenkant van de paal ook 2-0 van maakte, kreeg Bruse Boys de volgende tik. De 3-0 van Jeroen Kokje, weer precies tien minuten later, betekende de 3-0-ruststand en de genadeklap.

SHO hield zich na de pauze niet in. Giovanni Klaverweide maakte zes minuten na rust de 4-0, het 500ste competitiedoelpunt van SHO op het eigen sportpark Kikkershoek. Sander van ’t Hof deed daarna iets terug (4-1), maar de thuisploeg kende geen genade. Larbi El Harouchi zorgde voor 5-1, Klaverweide maakte de 6-1.

Bruse Boys kreeg daarna kansjes om de stand een wat draaglijker aanzien te geven, maar de doelman van SHO voorkwam dat zijn ploeg tegen meer tegentreffers aanliep. SHO maakte nog wel een zevende goal, maar die werd vlak voor tijd afgekeurd. Mark Vosselman maakte er daarna nog wél 7-1 van. 

Laat een reactie achter op dit bericht.