Bruse boys speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Na de degradatie van vorige week wordt het tegen Delta Sport een wedstrijd om "des Keizers baard", want ook voor de Vlaardingers staat er niets meer op het spel. Hopelijk kan Bru zich nog één keer opladen, om in ieder geval de eerste klasse met opgeheven hoofd te verlaten. Pupil van de week bij deze wedstrijd is Jordy Ketting. Jordy is 9 jaar oud, en speelt in de JO9-1. Jordy is de zoon van Marco, die inmiddels zijn zeventiende seizoen in het eerste elftal bijna achter de rug heeft. We wensen Jordy veel plezier toe, en hieronder volgt nog een gesprekje met hem.

 1.  Naam: Jordy Ketting
 2.  Leeftijd: 9
 3.  Wat is de reden dat je op voetbal bent gegaan:  Mijn vader zit op voetbal en zo ontdekte ik hoe leuk deze sport is.
 4.  In welk team speel je: JO9-1
 5.  Wat is jouw favoriete positie in het veld: Spits
 6.  Tegen wie moet je aanstaande zaterdag voetballen en gaan jullie dat winnen? Halsteren, om kwart over 9 thuis, iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Ik verwacht dat we gaan   winnen.
 7.  Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen met voetballen: Dit seizoen gaat goed, we winnen veel wedstrijden, vaak met ruime cijfers.
 8.  Wat is je favoriete voetbalclub en speler: Ik heb twee favoriete clubs, Feyenoord en Bruse Boys. Bij Feyenoord is mijn favoriete speler Jorgenson en bij Bruse Boys is dat mijn vader   Marco Ketting.
 9.  Ben je wel eens in een voetbalstadion geweest? Zo ja welke? Ik ben al heel vaak in het Feyenoord stadion geweest en ook in het NAC stadion en bij Barcelona.
 10.  Wat doe je in je vrije tijd: Voetballen, tafelen en gamen.
 11.  Wat wil je later worden? Profvoetballer
 12.  Wil je verder nog iets vertellen…: Ik wens de Bruse Boys zaterdag veel succes met de wedstrijd!
 13. Tot slot vragen we jou naar de uitslag van de wedstrijd van zaterdag: Bruse Boys 1 –  Deltasport 1:  3-1
Laat een reactie achter op dit bericht.