Vorige week hebben wij te kennen gekregen dat Michel Maaskant volgend seizoen niet meer als speler van Bruse Boys te bewonderen is. Maaskant heeft te laten weten dat hij vanaf volgend seizoen voor de groep zal staan van Kloetinge O(nder)23.

Met een wereldgoal in de uitwedstrijd tegen de Meeuwen zette (zonder dat we dat toen wisten) Michel een uitroepteken achter deze periode als speler van Bruse Boys: in de 93e(!) minuut nam hij vanuit de middencirkel de bal direct op de slof en gaf daarmee de doelman van de Meeuwen het nakijken. 

 

Met het najagen van zijn ambities heeft het vlaggenschip van Bruse Boys een echte jongen van de club verloren. Michel was iemand die in veel opzichten voor de club klaar stond en heeft in de loop der jaren een aardige Curriculum Vitae bij Bruse Boys opgebouwd. Michel is vijf seizoenen lang speler van het eerste elftal geweest en heeft hierin de promotie naar de eerste klasse mogen meemaken. Daarnaast is Michel ook vijf jaar lang trainer geweest van de JO19 en JO17, heeft veel gedaan voor de Club van 250, is in zijn tijd als jeugd coördinator veel voor de club bezig geweest, heeft jaren voor het Oosterschelde toernooi gezorgd en was een van de personen die activiteiten en veel meer andere dingen mogelijk maakte bij het eerste elftal.

 

In een gesprek met Michel heeft hij laten weten dat hij zijn ambitie gaat najagen. Met de benodigde papieren en kennis op zak gaat hij de beste jeugd van Kloetinge trainen en begeleiden. Michel geeft aan dat naast voetbal het trainen en coachen behoren tot zijn passie en deze kans niet wilde laten passeren. 

Namens Bruse Boys willen wij Michel veel succes wensen bij Kloetinge en in de toekomst. Hopelijk mogen we Michel nog vaak langs het veld of in de kantine zien en wie weet weer eens in het paars-witte shirt!

Laat een reactie achter op dit bericht.