Ondanks dat er al een tijd niet gevoetbald is, is er de afgelopen weken veel gebeurd bij Bruse Boys. Ieder lid is hierover per mail geïnformeerd. Met het vizier op volgend seizoen zijn er ook ontwikkelingen te melden in de eerste selectie.


Nieuwe trainer
Bruse Boys heeft in de persoon van Michel Maaskant (30) de nieuwe hoofdtrainer gevonden voor volgende seizoen. Michel is, tot twee seizoenen geleden, jarenlang speler geweest van Bruse Boys 1. Daarvoor speelde hij voor vv Kloetinge, SSV ’65 en de jeugd van RBC Roosendaal. Michel was afgelopen seizoen trainer van Kloetinge O23 en keert zodoende na één jaar afwezigheid weer terug op Volharding. We heten Michel van harte welkom (terug) en wensen hem veel plezier en succes!

De technische commissie werkt momenteel aan het verder vorm geven van de staf van de eerste selectie.


Nieuwe selectiespelers
Naast een nieuwe trainer heeft Bruse Boys ook al twee nieuwe spelers mogen toevoegen aan de 1e selectie. Marc Bij de Vaate keert na twee seizoenen MZC ’11 weer terug bij vv Bruse Boys. Marc, woonachtig in Zierikzee, zal volgend seizoen weer worden herenigd met zijn oude teamgenoten. Marc, welkom terug!

Ook Rudi van der Bijl keert volgend seizoen terug bij de eerste selectie. Vier seizoenen geleden heeft hij vanwege een slepende voetblessure een stap terug moeten doen naar het tweede elftal, wat uitkwam in de reserve eerste klasse. Inmiddels is hij hier helemaal van hersteld en weer beschikbaar voor het vlaggenschip. Rudi, veel succes en plezier bij het eerste elftal! 

De technische commissie hoopt de komende weken de selectie verder vorm te geven en zal dit dan op de website vermelden.

Vertrek
Naast de komst van Marc en Rudi, moet Bru 1 ook afscheid nemen van enkele spelers.

Zo is bekend dat we na dertien (!!) seizoenen afscheid moeten nemen van onze aanvoerder Johan Vroegindeweij. Johan was toe aan een nieuwe uitdaging en heeft vorige week een overeenkomst bereikt met DOSKO uit Bergen op Zoom. Binnenkort volgt er op de website nog een club-interview met Johan. 

Naast Johan vertrekt ook Julian Nieuwland naar zondag eersteklasser DOSKO. De middenvelder vertrekt na vijf seizoenen bij Bruse Boys.

Verder keren de spelers Mark Bleiji en Jarno van Nieuwenhuize na één seizoen weer terug naar hun oude club SKNWK.

We willen de vetrekkende spelers – en trainers – bedanken voor de mooie periode bij Bruse Boys en wensen we hen heel veel succes toe bij hun nieuwe clubs. De selectie en TC zullen jullie op een later moment nog een persoonlijk en passend afscheid geven.

Laat een reactie achter op dit bericht.