Mijn naam is Mark Bleiji, 24 jaar jong en woonachtig in Ouwerkerk. Ik ben op dit moment twee dagen per week werkzaam in de bouw of in de tuinen. De andere drie dagen ben ik werkzaam bij AmilcoSports en Snorkel&Zwemshop.

Omdat mijn vader (Erik Bleiji) meerdere jaren bij Bruse Boys gevoetbald heeft krijg ik dagelijks nog leuke anekdotes te horen. Daarnaast spelen er veel goede vrienden van mij bij Bruse Boys en woont mijn vriendin in Bruinisse dus heb ik veel mensen uit Bru leren kennen.

De afgelopen jaren heb ik met ontzettend veel plezier gevoetbald bij SKNWK. Omdat veel vrienden na dit seizoen stoppen en ook Jarno naar Bruse Boys gaat, heb ik er voor gekozen om weer samen met mijn vrienden bij Bru te gaan voetballen.

Ik ben een speler die een spits of buitenspeler een vervelende middag kan bezorgen. Echter wanneer ik een bal verover moet ik hem zo snel mogelijk afgeven aan iemand die er verder het spel mee kan maken. Van mijn techniek moet ik het niet hebben. Wel van mijn werklust, motivatie en beleving. Daarnaast is de wil om te winnen en een stapje extra te zetten wanneer het nodig is altijd aanwezig.

Voor komend seizoen verwacht ik dat Bruse Boys bovenin meespeelt en hoop ik dat we via nacompetitie promoveren. Ik hoop op jullie support komend seizoen zodat we hier nog meer motivatie en energie uit kunnen halen om te winnen!

Laat een reactie achter op dit bericht.