Mijn naam is BjΓΆrn van Dongen, 17 jaar en aankomend seizoen trotse keeper bij Bruse Boys. Tot mijn 12e jaar heb ik gespeeld als middenvelder en ben toen gaan keepen. Eerst bij ASV Brouwershaven en later bij SV Wik 57 voor JO17, JO19, Wik 1 en Wik 2. De afgelopen 4 jaar heb ik extra keeperstraining gehad van Robin Dekker en samen met hem train ik ook wat jeugdkeepers van het eiland.

Jakkoo Brouwer heeft mij benaderd omdat Bruse Boys op zoek was naar een extra (jonge) keeper die zich kan ontwikkelen en doorgroeien. Na de plannen gehoord te hebben en de mooie faciliteiten te zien bij de club was ik verkocht.

Voetbal is mijn passie, ik wil graag stappen maken als keeper en kijken waar mijn top ligt. Ik ben een redelijk rustig persoon in het veld, maar wel erg fanatiek. Het liefst zou ik elke dag trainen.

Ik vind het mooi dat ik kan aansluiten bij de selectie en de strijd kan aangaan met de andere keepers van Bruse Boys. In een roulatiesysteem met keepers gaan we zorgen dat Bruse Boys zo hoog mogelijk gaat eindigen met zijn seniorenteams. Voor de staf, medespelers en supporters ga ik alles geven om het hoogst mogelijke eruit te halen en stiekem te dromen van een kampioenschap.

Naast het voetballen vind ik het ook hardlopen heel erg leuk. Zodoende doe ik in oktober samen met mijn vader mee met de Kustmarathon. Mijn conditie is dus wel in orde als de seizoensvoorbereiding gaat beginnen.

Ik wens iedereen een heel mooi seizoen en alvast een mooie zomervakantie!

BjΓΆrn van Dongen

Laat een reactie achter op dit bericht.