bb2

Bruse Boys 2 zal aanstaande zaterdag met de bus naar koploper de Meeuwen afreizen. Aangezien deze beschikbaar is i.v.m. het vrije weekend van de eerste selectie, is er besloten om gezamenlijk (en met supporters) af te reizen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor degene die graag mee willen. De bus vertrekt om 12.30 van sportpark Volharding, kosten voor een volwassenen zijn €10,- en voor kinderen €5,-. 

Morgenavond speelt Bruse boys 2 op "Volharding" een oefenwedstrijd tegen de reserves van buurman sv Duiveland. De wedstrijd tussen de mannen van Mujo Avdic en de ploeg van Nico Schoute begint om 20.00 uur en staat onder de bezielende leiding van de strenge doch rechtvaardige scheidsrechter Boy van den Ouden.

Opnieuw heeft Bruse Boys in de laatste minuten enorm goede zaken gedaan. Nadat het na 70 minuten op achterstand kwam tegen Terneuzense Boys, boog de ploeg de 0-1 om naar een terechte 3-1 overwinning.

Nadat in de openingswedstrijd van het seizoen in de laatste seconde werd verloren van Pelikaan, nam Bruse Boys 2 nu op precies dezelfde wijze revanche. Een eigen goal in de absolute slotminuut zorgde voor een Bruse 3-2 overwinning.

Na de ruime oefenoverwinningen op de eerste elftallen van Wolfaartsdijk en SKNWK, is Bruse Boys 2 in 2018 ook aan de competitie met een overwinning begonnen. Dit ging echter een stuk moeizamer dan de oefenoverwinningen, maar uiteindelijk werd er met 1-2 zwaarbevochten gezegevierd bij DESK.

Komende dinsdagavond is er oefenvoetbal te bewonderen op "Volharding". Bruse boys 2 neemt het op tegen SKNWK 1. Het duel tegen de Nieuwerkerkers begint om 20.00 uur en scheidsrechter is Lennaert de Looze

De oefenwedstrijd Bruse boys 2 - Arnemuiden 2 gaat niet door. Arnemuiden 2 heeft een tekort aan spelers, en daardoor is het duel afgeblazen. Bru 2 gaat nu op bezoek bij Wolfaartsdijk, aanvang 14.30 uur.

Een slechte wedstrijd bij Arendskerke heeft Bruse Boys 2 toch een zeer moeizame overwinning opgeleverd. Na twee nederlagen op rij was dit nodig ook, maar had het alle moeite met de plaatselijke vv: 1-2.

Bruse Boys 2 heeft goede zaken gedaan. Zelf won het met 5-1 ruim van Oostkapelle. Door deze overwinning en de andere uitslagen, staat Bru er prima voor in het linker rijtje.

Bruse Boys 2 is door hoofdklasser Kloetinge uitgeschakeld in de beker. Bru deed leuk mee, maar Kloetinge was veel effectiever. Dit resulteerde in een ruime 1-5 nederlaag, waar Bru de score veel dragelijker had kunnen maken.