bb2

Komende dinsdagavond, 15 januari, staat er op Volharding weer een oefenwedstrijd op het programma. Het tweede neemt het op tegen vierdeklasser SKNWK. Het duel begint om 20.00 uur en scheidsrechter is Lennaert de Looze.

Bruse Boys 2 heeft de uitwedstrijd bij EBOH verloren met 3-1. De slechte reeks van de ploeg kreeg ook in Dordrecht een vervolg.

Op het door wind lastig te bespelen kunstgrasveld heeft Bruse Boys 2 de thuiswedstrijd tegen Rijsoord met 1-4 veloren.

De uitwedstrijd bij Pelikaan is voor Bruse Boys 2 onnodig ruim verloren gegaan. Na 90 minuten spelen stond er een 3-0 stand op het bord.

Bruse Boys 2 heeft tijdens de thuiswedstrijd tegen MZC de punten helaas niet op eigen bodem kunnen houden. Afgelopen zaterdag werd er terecht met 2-3 verloren. 

Bruse Boys 2 heeft de uitwedstrijd bij de Meeuwen met 2-0 verloren. Nadat het in de rust nog gelijk was, ging het in de tweede helft mis voor de Bruënaren. 

Omdat het tweede zaterdag niet in aktie hoeft te komen, staat er voor komende donderdagavond op Volharding een oefenwedstrijd gepland. Tegenstander is vierdeklasser sc Stavenisse. De wedstrijd tegen het team van trainer Jaap Knop, oud-Bruënaar en jarenlang keeper van Bru 2, begint om 20.00 uur. Scheidsrechter is Gerard Cobussen.

Bruse Boys 2 heeft afgelopen zaterdag drie belangrijke punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen DESK. Nadat het eerst op achterstand kwam, wist Bru uiteindelijk toch met 3-2 te winnen.

Bruse Boys 2 heeft middels een 7-0 overwinning op VVGZ de slechte reeks weten te doorbreken. De ploeg was heer en meester en pakt hierdoor hele belangrijke punten. 

Bruse Boys 2 zit in de hoek waar de klappen vallen. In de uitwedstrijd bij Serooskerke, wist het niet te imponeren en verloor het met 4-2.

Bruse Boys 2 heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Terneuzense Boys een slechte dienst bewezen. De wedstrijd waarin het balbezit voortdurend aan Bruse zijde was, eindigde in 0-2.

In een zeer slechte wedstrijd heeft Bruse Boys 2 doelpuntrijk gelijkgespeeld tegen SSV. Bru stond lang op voorsprong, maar vergat uiteindelijk wel de overwinning over de streep te trekken.