bb2

Afgelopen zaterdag speelde het tweede van Bruse Boys tegen SSV'65 2.

Voorafgaand en tijdens de wedstrijd heeft de leider van het tweede elftal, Jakkoo Brouwer, deze dag bijzonder beleefd.

"De dag begon met afmelding van een drietal spelers die op een boot met motorpech ergens op de Oosterschelde ronddobberden, daarom meldde de spelers zich af voor de eerste helft van de wedstrijd" Aldus de leider van het tweede elftal.

In een ijskoud Dordrecht heeft Bruse Boys 2 in de laatste minuten verloren. Het evenwichtige duel biedt zeker perspectief, maar helaas dus geen resultaat. Het werd 3-2 voor DFC.

Eindelijk heeft Bruse Boys 2 weer een overwinning geboekt. Nadat het vorige week erg dichtbij was, werd er ditmaal op het eigen Volharding met een minimale zege gewonnen van de Zwerver.

Ondanks een riante voorsprong bij rust heeft een tot dat moment veel beter spelend Bruse Boys 2 toch aan het kortste eind getrokken. Geheel onnodig werd ook bij Pelikaan geen broodnodige zege gepakt. Het werd in Zwijndrecht 4-3.

Na een vroege voorsprong en een wederom ontzettend slechte tweede helft, heeft Bruse Boys 2 opnieuw een ruime nederlaag geleden. IFC, uit Hendrik Ido Ambacht, was met 1-4 te sterk.

Daar er eerste helft weinig aan de lucht was, is Bruse Boys 2 uiteindelijk met een flinke nederlaag naar huis gestuurd door de Fendert. Een afgang in de tweede helft was hier debet aan, het werd 5-0.

Na de goede start van Bruse Boys 2, heeft het de eerste thuiswedstrijd (onnodig) verloren. Nieuw -  Lekkerland was met 2-4 te sterk, daar het na 80 minute nog 1-1 was.

Bruse Boys 2 is na een moeizame voorbereiding, gestart met een knappe en zwaarbevochten overwinning op Internos. Nadat de ploeg zichzelf heeft laten degraderen naar de 2e klasse, doet deze start goed voor het vertrouwen.

Opnieuw blijft Bruse Boys 2 met lege handen achter. Dat het een lastig jaar ging worden was vooraf duidelijk, wanneer het dan tegenzit wordt dit gevoel bevestigd. Bru had tegen Pelikaan recht op meer, maar verloor in een aantrekkelijk duel met 0-1.

Opnieuw een ruime nederlaag voor Bruse Boys 2. Terecht, maar dit keer wel met kansen voor de paarshemden.

De gedachte vooraf was mooi: na lange tijd weer genieten voor de trouwe lezers van een verslag van Bruse Boys 2. Het verslag is er, genieten was het echter niet bij afgelopen zaterdag. De derby, thuis tegen MZC, ging duidelijk naar de bezoekers: 0-3.