De titelaspiraties van Bruse Boys 2 lijken de prullenbak in te kunnen. Op bezoek bij rode lantaarndrager Klundert was een collectief falen de oorzaak van een 3-1 nederlaag. Alles zat tegen deze middag, waardoor met nog twee wedstrijden te gaan de achterstand op VVGZ vier punten bedraagt.

Al vroeg in het duel was duidelijk dat de tegen degradatie strijdende mannen van Klundert het op de fysieke boeg zouden gooien. Bru speelde hierdoor niet het eigen spel, maar ging met de tegenstander mee. Na enkele tellen kon Klundert na een hoekschop scoren, maar werd er van dichtbij overgeschoten. Hierna nam Bru toch het heft in handen, was te zien dat het voetballend vele malen beter was, maar liet het de kaas van het brood eten. Daarbij zat het ook écht niet mee deze middag.

 Veel kansen werden gemist, Maarten Franken ging één op één met de doelman maar hij schoot van dichtbij naast. Een afvallende bal werd door Pieter Maaskant op goal gevuurd, met moeite gestopt waarna de rebound wel raak leek. Echter was de doelman hier weer de winnaar. Niet veel later werd een goal geheel ten onrechte afgekeurd. De scheidsrechter gaf later ook aan dat hij fout zat, nadat Rick jonker een bal binnenschoof maar werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Een speler op de achterlijn werd echter geheel over het hoofd gezien.

Zo zit het niet mee, werden er veel kansen gemist en kwam Bru op slag van rust zelfs goed weg toen doelman Julian Vane redding moest brengen. Na de rust leek Bru direct op voorsprong te komen, maar Alwin Knop werkte een voorzet tegen de paal aan.

Een fractie later was het 1-0. Nadat er geklungeld werd in de defensie, werd een bal over Julian gewipt en binnen gewerkt. Bru was geheel van slag, kwam er even niet meer aan te pas en een kleine 10 minuten later was het 2-0. Wederom ging er Bru’s geschutter aan vooraf.

Hierna leek Bru toch weer de draad op te pakken. Echter, gescoord werd er wederom niet. De bal wilde er niet in, Rick ging één op één, de rebound werd door Marco van der Wielen naast geschoten. Enkele vrije trappen werden door de doelman uit het doel gewerkt en ook andere aanvalsdriften werden niet doeltreffend gevonden. In de 80e minuut was het dan toch raak. Marco ging goed door, schoof opzij naar de vrijstaande Dennis Hoep die het weer spannend maakte.

Bru ging op jacht naar de gelijkmaker. Hierbij werd het echter niet geholpen door de leidsman. Waar hij zoals gezegd in de eerste helft onterecht een goal afkeurde, liet hij deze keer onterecht vlagger Gerard Vogel staan. Eén op één met Julian werd er niet gefaald.

Niet gefaald dus door Klundert. Wél door Bruse Boys zelf. De scheidsrechter zat niet mee, de kansen wilde er niet in. Maar het is vooral in de spiegel kijken, want Bru is op strijdkracht afgetroefd. Aankomende twee weken is Bru vrij, de week erop thuis tegen de Fendert. 

Laat een reactie achter op dit bericht.