Na twee weekenden niet te hebben gevoetbald, moest Bruse Boys 2 thuis aantreden tegen de Fendert. Deze tegen degradatie strijdende ploeg had de wil om te winnen, die bij Bru ontbrak. Dit resulteerde in een 1-2 einduitslag.

De eerste 20 minuten waren nog voor alleraardigst voor Bru. Althans, Bru gaf geen kansen weg in die fase. Zelf kreeg het een aantal mogelijkheden, Eric Duffener werkte een voorzet tegen de paal, een vrije trap van Justin de Keijser werd eruit gehouden en een schot van Tim von Unen ging over. Na deze fase kreeg de Fendert een grote kans na een fout in de defensie van Bru. Hier werd niet gefaald waardoor het 0-1 stond.

Enkele minuten later had Bru de mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. Dit lukte echter niet, omdat de doelman uit Fijnaart uitstekend speelde en de precisie bij Bru ontbrak. De precisie ontbrak dus, maar zoals gezegd ook de wil om te winnen. Bru geloofde het allemaal wel en liet een hele tamme vertoning zien.

Ook in de tweede helft was hetzelfde spelbeeld aan de orde. Bru liet de kaas van het brood eten door een fel strijdend de Fendert. Toch kreeg de thuisploeg ook hier weer kansen, maar wederom werd er niet gescoord. Een fantastische pegel van Dennis Hoep spatte uiteen op de lat, een inzet even later van hem werd tot corner verwerkt en ook uit deze (en vele andere) werd er niet gescoord. Rond de 75e minuut leek de Fendert de wedstrijd te beslissen. In eerste instantie werd er nog door Julian Vane gered, maar de rebound was raak.

Toch bracht Rudi van der Bijl de spanning even later op prachtige wijze terug in de wedstrijd. Een vrije trap van een meter of 25 vloog in de bovenhoek. Invaller en A-junior Matthijs Noteboom leek hierna de gelijkmaker te maken, maar zijn poging ging centimeters naast. Het zat er niet meer in voor Bru waardoor de 1-2 uitslag een feit was.

Wederom op strijdlust afgetroefd. Volgende week op bezoek bij het afgelopen zaterdag kampioen geworden VVGZ. Een wedstrijd om des keizers baard dus, welke hele andere doeleinden kon hebben. Voor Bru zaak om een goede generale neer te zetten richting de nacompetitie. 

Laat een reactie achter op dit bericht.