De laatste competitiewedstrijd van Bruse Boys waar niets meer op het spel stond, is geëindigd in een 4-1 nederlaag. Op bezoek bij kampioen VVGZ tekende Bru haar grootste nederlaag van het seizoen aan.

Door het ontbreken van een doelman ging Rudo van den Berge tussen de palen staan. Na enkele minuten spelen kon hij al een keer vissen, nadat een fout op het middenveld werd afgestraft en het venijnige schot hem te machtig was. Hierna ging Bru leuk meevoetballen en ontstond er een open wedstrijd. Het kreeg ook kansjes, maar Thomas Maaskant zijn schot ging over en dat van Maarten Franken belandde bij de doelman in de handen. Niet veel later was het 2-0. Wederom een fout in de opbouw, waarna een schot in de verre hoek doelman Rudo te machtig was.

Hierna leek Bru de aansluitingstreffer te maken, maar na een hoekschop werd de bal van de doellijn gehaald. Op slag van rust scoorde Bruse Boys wel. Mujo Avdic kopte de bal terug, waarna Tim von Unen de bal binnenliep.

Zo gingen beide ploegen met 2-1 rusten. Net na de rust kreeg Bru nog wat mogelijkheden. Tommy Pronk zijn schot werd gepareerd en wat aanvallen werden niet zuiver uitgespeeld. Nadat niet veel later een vrije trap binnenvloog en het 3-1 werd, was de wedstrijd gespeeld.

De 4-1 is overigens nog wel een hoogtepunt om te benoemen, nadat een pegel schitterend in de kruising vloog. VVGZ verzuimde hierna om uit te lopen, waardoor de 4-1 eindstand een feit was. Bru kan zich op gaan maken voor de nacompetitie, welke 20 mei van start gaat.

Laat een reactie achter op dit bericht.