Bruse Boys 2 heeft in het eerste treffen met VCK in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse gelijkgespeeld. Na een mindere eerste en een betere helft van Bruse zijde, stond er een terecht gelijkspel op het wedstrijdformulier.

Bru had de nodige afwezigen en daardoor was het heel de week al krauwen naar wat spelers. Toch waren er 14 gegadigden die mee konden naar Koudekerke. De openingsfase was rommelig van Bruse kant. Al na enkele tellen was er een gevaarlijk moment wat door doelman Julian Vane tot hoekschop werd verwerkt.

Na een minuut of 10 spelen kwam Bru er ook enkele keren uit, maar kansen leverde dit nog niet echt op. Deze kreeg Alwin Knop wel, maar op dat moment stond zijn vizier nog niet op scherp en schoot hij te gehaast naast. Na een minuut of 25 spelen kwam de thuisploeg op voorsprong.

Nadat er niet adequaat genoeg werd verdedigd, tikte Rudo van den Berge zijn tegenstander aan waarna de scheidsrechter naar de stip wees. Doelman Julian koos een hoek en was dus kansloos op de bal door het midden. Vlak na de 1-0 kreeg de thuisploeg een goede kans op 2-0, maar Julian bracht prima redding in een één op één situatie.

Vlak voor rust herpakte Bru zich en kreeg het via hoekschoppen en vrije trappen ook nog wat mogelijkheden. Deze druk zette zich in de tweede helft voort. Dit leverde dan ook gelijk na rust een verdiende gelijkmaker op.

De zeer verdienstelijk spelende Alwin had een prima actie, waarna hij onreglementair werd gevloerd in de beruchte 16. Tim von Unen wist dit buitenkansje feilloos te benutten. In de fase die volgde had Bru duidelijk de overhand, zette de tegenstander goed vast en kreeg ook wat kansjes op meer. Toch kwam de voorsprong niet.

Hierna ontstond een boeiend gevecht. Niet goed, wel spannend met veel ruimte beide kanten op. Julian moest nog een keer redding brengen toen een bal in de diepte werd gegeven en het duel tussen hem en de spits gewonnen werd door de prima keepende goalie.

In de absolute slotfase kreeg Bru dé kans op de overwinning. De ingevallen a-junior Bryan Jumelet werd de diepte ingestuurd. Met zijn mindere linker schoot hij één op één met de doelman net naast. Met een gelijkspel werd er dus gestopt. Een terecht gelijkspel, op karakter. Hard gewerkt met de mensen die er waren. Volgende week de thuiswedstrijd tegen deze ploeg. Dan ontbreken er weer een aantal spelers, maar komen er ook weer wat terug. Support is welkom!

Laat een reactie achter op dit bericht.