Bruse Boys 2 heeft aan het eerste duel met Walcheren een redelijke uitgangspositie overgehouden. Thuis werd er met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor het aanstaande maandag ongetwijfeld heel spannend zal worden.

 

Het was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat Walcheren op de counter loerde. Bru kreeg de bal en de Vlissingse opponent zakte in. De eerste helft, met meewind voor Bru, was de thuisploeg beter. Het kreeg kansen via Tim von Unen, maar zijn pogingen werden door de doelman onschadelijk gemaakt. Walcheren, wat het met vlagen erg op het fysiek gooide, kreeg in de eerste helft ook een kans. Wel meteen de grootste van de wedstrijd, maar na een fout achterin werd er gelukkig net naast geprikt.

De tweede helft was voor Walcheren op het lijf geschreven, inzakken en met meewind gokken op de snelle voorwaartsen. Toch kwam Bru op voorsprong. Na een hoekschop van Maarten Franken wist Pieter Maaskant bij de eerste paal binnen te werken. Niet veel later was het echter alweer gelijk. Een harde voorzet vanaf de zijkant werd door de wind meegenomen en achter de verbrouwereerde Julian Vane gewerkt.

De spannende fase die volgde was geen beste, maar Walcheren leek hierin toch de overhand te hebben. Doelman Julian was echter uitstekend in vorm deze pot, waardoor de schade tot één doelpunt beperkt bleef.

Dit betekent dat het morgen (maandag) om 14.30 enorm spannend wordt in Vlissingen. De winnaar van morgen zal volgend seizoen in de 1e klasse actief zijn.

 

 

Laat een reactie achter op dit bericht.