Opnieuw heeft Bruse boys 2 een nederlaag geleden in de laatste minuten. Op bezoek bij Zwaluwe werd er onnodig verloren met 3-2, waardoor de ploeg naar onderen zakt op de ranglijst.

Het was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk dat Bru het spel moest gaan maken. Echter was het Zwaluwe dat al na drie minuten de leiding nam. Na een fout achterin werd er raak geschoten. Bru was niet bij de les en begon te slap, gaf veel ruimte weg. Wat gevaarlijke voorzetten werden niet benut.

Na zo’n kwartier spelen kwam Bru beter in de wedstrijd. Eerst leek Rick Jonker te gaan scoren, maar na een mooie actie had de doelman een uitstekende redding op zijn schot. Even later werd Rick de diepte ingestuurd, leek door de doelman onderuit te worden gehaald maar wilde de scheidsrechter van geen strafschop weten. Een schot van Marc Bijdevaate ging over en Bryan Jumelet leek na een mooie aanval te gaan scoren, maar ook hij schoot over.

Na ene half uur spelen kwam Bru dan toch, meer dan verdiend, op gelijke hoogte. Na een goede omschakeling kreeg Rick de bal aan de linkerkant van Justin de Keijser, met zijn chocoladebeen bracht Rick de bal met het nodige fortuin achter de doelman.

Tot aan de rust werd er niet meer gescoord, ondanks dat Bru nog wel wat kansjes kreeg. Ook na de rust kreeg Bruse Boys de kansen, maar scoorde het niet. Het was wachten op de 1-2, maar na een uur spelen viel de 2-1. Na een lange bal lobde een speler van Zwaluwe de bal over doelman Jarno Kloet heen op de lat, waarna de terugkomende bal voor de voeten van diezelfde speler viel. Zijn schot werd van de lijn gehaald door Justin met zijn hoofd, maar de scheidsrechter welke in de middencirkel stond gaf een penalty wegens een handsbal. De strafschop werd feilloos binnengeschoten.

Bru was wat van slag, maar kwam in de 69e minuut toch weer op gelijke hoogte. De net ingevallen Mats Willemse leverde een vrije trap af bij Rudo van den Berge, welke bij de tweede paal mooi binnen wist te werken. De fase die volgde kreeg Bru kansen om de voorsprong te pakken, maar scoren deed het niet.

Bru bleef in het laatste deel van de wedstrijd het overwicht houden, maar kwam in de 86e minuut (wéér deze minuut) op achterstand. Nadat de ploeg niet scherp was bij de omschakeling, werd een voorzet prachtig achter doelman Jarno geschoten. Bru wist hierna niets meer te creëren, waardoor het opnieuw met 3-2 verliest.

Zo is Bruse Boys nog geen één keer weggespeeld, maar heeft het al wel vier keer nipt verloren. Alle keren zat er meer in, zeker afgelopen zaterdag tegen Zwaluwe. Aanstaande zaterdag een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen. Dan weer een keer thuis, om 12.30 speelt de ploeg tegen Rijsoord.

 

Laat een reactie achter op dit bericht.