Bruse Boys 2 is in de uitwedstrijd bij Rijsoord volledig overklast. Waar in de thuiswedstrijd Bru heer en meester was, ging het nu allemaal de andere kant op; 5-1.

 

Bruse Boys kwam geen moment in de wedstrijd. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat het een enorm lastige middag zou worden. Op het kunstgras waren de technisch begaafde spelers van Rijsoord als een vis in het water. Na een minuut of 20 resulteerde dit in de 1-0, toen een voorzet via de onfortuinlijke Julian Vane zijn handen werd binnen geschoten. Een minuut of 10 later werd een vrije trap raak geschoten, wat een 2-0 achterstand betekende. Toch kwam Bru vlak voor rust terug in de wedstrijd. Rick Jonker liep door op de doelman, welke de fout in ging en Rick de 2-1 kon maken. 

Na wat stevige woorden in de rust, werd er besloten om de tweede helft anders aan te pakken. De eerste 10 minuten lukte dit ook. Bru zat er hier wat meer bovenop, kreeg twee keer een kans met een vrije trap. Tot tweemaal toe was de doelman de vrije trappen van Mats Willemse net de baas. Na een uur spelen ging één van de backs er weer overheen, werd er niet goed uitverdedigd waarna er opnieuw een voorzet kon worden gegeven. Via Rudo van den Berge belandde de bal tergend langzaam aan de binnenkant van de paal, achter de lijn in het eigen doel. Hierna stortte Bru weer geheel in.

In de 80e minuut werd het 4-1, toen een diepe bal met een fantastische stift werd afgemaakt. In de absolute slotfase kon een geheel vrijstaande speler de 5-1 binnenkoppen. Zo werd het dus een enorme nederlaag, werd Bru gigantisch overklast en moet het deze wedstrijd gauw vergeten. Volgende week komt Zwaluwe op bezoek, waar Bru graag revanche op wil nemen na de eerde onnodige 3-2 nederlaag.  

Laat een reactie achter op dit bericht.