In de thuiswedstrijd tegen DESK is Bruse Boys 2 gigantisch hard onderuit gegaan. Een collectief falen zorgt voor een 2-7 einduitslag.

 

Bru had gedurende de hele wedstrijd meer balbezit, maar deed hier vrijwel niets mee. Daarbij gaf het constant cadeautjes weg, verloor het de bal en liet het de bezoekers uit Kaatsheuvel heel gemakkelijk tot scoren komen. DESK kon in de eerste helft driemaal profiteren van fouten in de achterhoede, wat een 0-3 ruststand betekende. Bru kon hier in de eerste helft behoudens wat schoten uit de tweede lijn niets tegenover zetten.

In de tweede helft leek Bru wat beter in de wedstrijd te zitten, maar was het DESK wat wederom scoorde. Hierna werd Gerard Vogel alleen voor de doelman gezet en wist onze spits eindelijk voor positiviteit bij Bru te zorgen, 1-4. Enkele tellen later gaf Rick Jonker een goeie bal op Gerard, maar zijn inzet van dichtbij ging via de onderkant van de lat net uit het doel. De rebound was niet weggelegd voor Gerard Vogel. Toen het enkele minuten later 1-5 was, was het definitief klaar. Dat Gerard hierna zijn tweede mocht maken uit een penalty, was enkel leuk voor de statistieken. Sterker nog, hierna liet Bruse Boys de bezoekers nog tweemaal scoren. In de absolute slotfase was een strafschop niet aan Rick besteed, zijn inzet werd door de doelman gepakt. 

Zo was er een 2-7 einduitslag. De grootste nederlaag dit seizoen, wat als een nachtkaars uit dreigt te gaan. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij hoogvlieger Wieldrecht. Hier speelt Bruse Boys 2 altijd lastig wedstrijden tegen, maar om een afgang te voorkomen moet er dus uit een ander vaatje worden getapt. 

Laat een reactie achter op dit bericht.