Na een aantal nederlagen op rij, heeft Bruse Boys 2 nu gelijkgespeeld. Ondanks dat het niet kon winnen van laagvlieger Oranje Wit, heeft de ploeg van Mujo Avdic zich wel definitief veilig gespeeld.

 

Als er na vijf minuten 4-1 op het scorebord had gestaan, had dit een goed beeld gegeven. Het was echter nog 0-0. Bru kon niet scoren, enorme mogelijkheden kreeg het maar wist deze niet te benutten. Rick Jonker, Gerard Vogel (2x) en Domenique van den Berge zagen hun inzet niet beloond worden. In één van de tegenstoten bracht Julian Vane goed redding, waarna Rudo van den Berge de rebound al vallend wist te blokken.

Zo was er een levendige openingsfase en had Bru hier op voorsprong moeten staan. In het restant van de eerste helft kon het toch niet scoren. Dylan Adelaar kon zijn man aan de zijkant een aantal keer voorbij, maar helaas kwamen hier ook geen doelpunten uit. Zo had Bru de bal en de kansen, maar was het Oranje Wit wat als eerste scoorde. Nadat er na de drinkpauze niet goed werd opgelet, mocht er vrij worden voorgegeven waarna de eerste kopbal op de paal belandde. De rebound was hier wel raak.

Bru ging met een 0-1 achterstand rusten, waar het ruim voor had moeten staan. In de tweede helft kon Bru geen vuist maken. Het was slordig wanneer het uit kon breken en moest oppassen dat het niet beslist werd bij de counters van Oranje Wit.

De 1-1 viel toen één van de opdravende oudgedienden Riccardo de Winter een vrije trap afleverde bij de tweede paal. Tim von Unen wist deze goed binnen te schieten. Hierna leefde Bruse Boys op. Het kreeg een aantal kansen met de grootste voor de ander oudgediende George Geluk. Hij zag zijn inzet eerst tegen de doelman komen en wipte de rebound helaas net over.

In de slotseconde kwam het nog goed weg, toen Oranje Wit net in buitenspelpositie scoorde maar deze goal terecht werd afgekeurd. Zo spelen beide ploegen 1-1. Donderdag een nieuwe wedstrijd voor Bruse Boys 2. Dan komt Zwaluwe op bezoek, op Hemelvaartsdag om 12.30.

Laat een reactie achter op dit bericht.