Bruse Boys 2 heeft in de uitwedstrijd tegen Heerjansdam terecht met 4-1 verloren.

 

Het was weer ouderwets ‘schrapen’ om tot een selectie te komen afgelopen zaterdag. Zo werden gelukkig Geert van den Berge, Yannick Burgers en Sam van Klinken bereid gevonden om voor hun wedstrijd van het derde met Bru 2 mee te doen. Ondanks de personele problemen begon Bru nog goed aan de wedstrijd en stond het zelfs binnen enkele minuten op een 0-1 voorsprong. Na een bal van achteruit die doorschoot, was Bryan Jumelet alert en rondde alleen voor de doelman af.

Hierna werd eigenlijk al vrij snel duidelijk dat het voor Bru een hele zware middag zou worden, gezien de vele kansen die Heerjansdam al in korte tijd kreeg. Na een kwartier spelen was de stand gelijk, na een boogbal over doelman Rien Giljam. Rien bracht hierna nog enkele keren goed redding, wat zorgde dat er in de eerste helft niet meer bij hem gescoord werd. Vlak voor rust kreeg Bru dan toch nog een mogelijkheid, eerst ging een schot van Maarten Franken via een been net over waarna een corner volgde. Hieruit raakte Rudo van den Berge de bal niet goed waarna de bal niet op doel kwam. Zo gingen beide ploegen met het gelijke spel rusten.

In de tweede helft veranderde dit spelbeeld niet. Hoewel Bru lang kon volhouden, wist het zelf helemaal niets te creëren. Toen de 2-1 op ongelukkige wijze viel, was ook al duidelijk dat er meer niet in zou zitten. Een voorzet leek Rudo weg te werken, maar hij gleed weg waarna de boomlange spits de bal knap binnenschoot. Het Bruse verzet was gebroken, wat duidelijk werd toen de 3-1 en 4-1 in een rap tempo vielen.

De derde tegengoal werd gemaakt uit de rebound na een schot van afstand, bij de vierde stond de verdediging na een hoekschop helemaal verkeerd en kon geheel vrij worden binnen gewerkt bij de tweede paal.

Hierna werden nog enkele tegendoelpunten voorkomen, maar werd er dus uiteindelijk met 4-1 verloren. Het was niet best wat Bruse Boys 2 liet zien in Heerjansdam, hoewel de tegenstander ook over een goede ploeg bleek te beschikken. Volgende week wacht opnieuw een uitwedstrijd, dan naar SSV. Deze ploeg heeft tweemaal ruim verloren, waarvan één keer van Heerjansdam (5-1).

Laat een reactie achter op dit bericht.