In een zeer slechte wedstrijd heeft Bruse Boys 2 doelpuntrijk gelijkgespeeld tegen SSV. Bru stond lang op voorsprong, maar vergat uiteindelijk wel de overwinning over de streep te trekken.

 

Met enkele minuten spelen stond het al 1-0 voor de thuisclub. Nadat er niet ingegrepen werd door de verdediging, kwam het schot via de vuisten van Rien Giljam terug het veld in. Niemand minder dan Peter Willemse wist hier uiteraard wel raad mee en kopte binnen. Bruse Boys kwam echter een aantal minuten later alweer op gelijke hoogte. Jesse Overduin wist een vrije trap van Justin de Keijser op gelukkige wijze binnen te werken.

Bru speelde heel slecht, gaf behoorlijk wat kansen weg maar kreeg zelf ook kansen. Na een minuut of 20 resulteerde dit in de voorsprong, met dezelfde hoofdrolspelers. Nu kopte Jesse de corner echter snoeihard binnen, wat de 1-2 betekende. Hiervoor had Rien nog een aantal keer goed redding gebracht. In het vervolg van de eerste helft hobbelde de bal verder van hot naar her, maar noemenswaardige momenten zijn niet voorgevallen.

Vrij snel na de thee was het al gelijk. Een speler van de Goese formatie mocht ongehinderd uithalen en liet doelman Rien kansloos. Bru nam echter snel de leiding weer over. Een inworp van Blazej Pomirski werd door Gerard Vogel verlengd, waarna Rudo van den Berge van dichtbij binnen wist te schieten. In de fase die volgde had Bru de wedstrijd kunnen beslissen, maar viel de goal niet. Enkele uitbraken werden niet benut en Blazej zag een schot op de lat belanden.

Een minuut of 10 voor tijd kwam SSV weer op gelijke hoogte. Een aantal gevaarlijke aanvallen werden nog onschadelijk gemaakt, maar na (wederom) slecht verdedigen kon er binnen worden geschoten door de voorwaartsen. Bru moest op jacht naar de overwinning, claimde nog een penalty en kreeg nog een aantal behoorlijke kansen. Het vizier stond echter niet op scherp. Dennis Hoep schoot via de vingertoppen van de doelman tegen de lat, kon hierna nogmaals niet scoren, Jesse Overduin zijn schot ging net naast en ditzelfde gold voor dat van Stan Klein. Dat Gerard met zijn hand nog wist te scoren, werd helaas wel gezien door de leidsman. Zo zat het in de laatste fase ook niet mee en bleef Bru steken op een gelijkspel.

Bruse Boys 2 laat dus dure punten liggen in Goes. Volgende week tijd voor beter spel plus resultaat. Dan komt Terneuzense boys op bezoek.

Laat een reactie achter op dit bericht.