Bruse Boys 2 heeft zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Terneuzense Boys een slechte dienst bewezen. De wedstrijd waarin het balbezit voortdurend aan Bruse zijde was, eindigde in 0-2.

 

Het eerste kwartier startte Bru goed en kreeg het enkele kansen. Een schot van Jesse Overduin kwam het dichts bij een treffer. Na dit kwartier was het echter gedaan en kwam Terneuzen op voorsprong. Een lange bal werd niet goed ingeschat door de verdediging, miste Justin de Keijser de bal en wist de spits beheerst af te maken. Bru was van slag en wist niets te creëren, tot overmaat van ramp viel de 0-2 ook snel. Eigenlijk had dit wel wat weg van de eerste treffer, ditmaal werd de lange bal aan de rechterzijde niet op waarde geschat. De geheel vrijstaande inlopende middenvelder wist hier na een voorzet wel raad mee. 

Zo liep Bru achter de feiten aan en kreeg het pas vlak voor rust weer een kans. Gerard Vogel zag zijn volley over het doel gaan. Direct na rust ging Bru weer op jacht naar de aansluitingstreffer, maar het vizier stond helaas niet op scherp. Rudi van der Bijl raakte met zijn vrije trap de bovenkant van de lat, Gerard wist van dichtbij niet te scoren en Jesse idem dito (hij knalde hard op de paal). Zo zat het dus ook niet mee waardoor de moed in de schoenen zakte. 

Aan het spelbeeld veranderde niet veel, Terneuzen kwam duidelijk voor resultaat en Bru was niet bij machtte om hier een stokje voor te steken. De kansen werden niet benut en haalde zichzelf uit de wedstrijd. Zowel voorin als achterin was de scherpte niet aanwezig, hoewel doelman Rien Giljam op het laatste nog een keer goed redding bracht. Terneuzen heeft in de gehele wedstrijd een kans of 4 gehad en weet er hiervan 2 te maken, Bru wist niet tot scoren te komen waardoor het vooral op effectiviteit is afgetroeft. Volgende week een herkansing, uit bij Serooskerke.

Laat een reactie achter op dit bericht.