Bruse Boys 2 zit in de hoek waar de klappen vallen. In de uitwedstrijd bij Serooskerke, wist het niet te imponeren en verloor het met 4-2.

 

Het eerste kwartier viel er aan beide kanten geen kans te noteren, maar hierna werd Serooskerke de betere van de twee. Seroos bekroonde dit door in de 25e én 27e minuut twee enorme dreunen uit te delen. Eerst werd een afvallende bal knap in één keer op de pantoffel geraakt, achter de kansloze doelman Rien Giljam. Twee minuten later stond Bru totaal niet goed, counterde de thuisploeg en werd een voorzet bij de tweede paal binnengeschoten. 

Zo stond het opeens 2-0, maar eigenlijk deed Bru uit het niets iets terug. Tim von Unen draaide een hoekschop in één keer binnen, via de handen van de doelman. Op slag van rust kreeg Bruse Boys nog een mega kans, maar Rudo van den Berge wist bij de tweede paal niet te scoren. De doelman redde fraai. Direct na de thee wist Bru wel gelijk te maken. De ingevallen Marco van der Wielen kreeg de bal van Dennis Hoep, draaide goed weg en schoot beheerst en onhoudbaar raak bij de tweede paal. Een fraaie goal! 

Hierna was Bruse Boys een kwartier lang de bovenliggende partij en leek de wedstrijd de goede kant op te gaan vallen. Na een uur spelen was het goede spel echter allemaal verdwenen, als gevolg van een onnodige tegengoal. Rien kwam uit, de stift na een lange bal ging over hem heen. Hierna kwam Bruse Boys geen moment meer in de wedstrijd. Toen in de 80e minuut Rudo binnen 10 seconde twee keer geel kreeg (tweemaal praten, dom maar ook vooral ontzettend flauw van de leidsman) wist Bru dat het een klein wonder nodig had om gelijk te maken. Kansen kreeg het niet meer.

Toch ging met een vrije trap in de laatste minuut iedereen nog mee naar voren, toen deze niet goed viel counterde Seroos gemakkelijk naar de 4-2. Zo verliest Bruse Boys opnieuw, wederom onnodig. Echter, met een kwartier goed voetbal valt het niet te redden ook. Volgende week een heel belangrijke wedstrijd, dan komt VVGZ op bezoek. Deze ploeg heeft een punt minder dan Bru, dus de punten zullen hier tegen behaald móeten worden. 

Laat een reactie achter op dit bericht.