Bruse Boys 2 heeft middels een 7-0 overwinning op VVGZ de slechte reeks weten te doorbreken. De ploeg was heer en meester en pakt hierdoor hele belangrijke punten. 

 

In vergelijking met vorige week waren er behoorlijk wat veranderingen, mede doordat Rick Jonker en Marco Ketting minuten moesten maken. Deze kwaliteitsimpuls zorgde na een minuut of 20 voor de 1-0. Marco onderschepte de bal, stoomde op en stuurde Rick diep. Rick wist via de binnenkant van de paal raak te schieten. Niet veel later was het al 2-0. Maarten Franken mocht aanleggen voor een schot, dit werd van richting veranderd en door de grabbelende handen van de doelman tot doelpunt geproduceerd. Zo stond Bru riant op voorsprong, daar voor de thee de wedstrijd nog beslist was.

Eerst stuurde Maarten Rick de diepte in, hij werd omver getrokken wat een penalty opleverde. Gerard Vogel wist dit buitenkansje te benutten. En vlak voor de rust wist Tricky Ricky (zoals zijn bijnaam afgelopen seizoen zo mooi deed klinken) na een mooie actie over de zijlijn naar binnen te komen, waarna zijn inzet via de verdediger in het doel belandde. 

Een ongekende luxe dus voor Bru in de rust. De tweede helft begon een stuk minder, de bezoekers zetten druk en Bru leek het wel te geloven. Echt grote kansen konden voor VVGZ echter niet genoteerd worden, zo hobbelde de wedstrijd voort. Na een minuut of 65 spelen viel er dan eindelijk weer wat te juichen aan Bruse zijde. Pieter Maaskant, we zijn blij met zijn terugkeer, roeide de bal naar voren. Deze viel goed voor Jesse Overduin, hij kapte goed naar zijn links en schoot prima raak. 

Na deze 5-0 wist VVGZ niets meer in te brengen en kon Bru gemakkelijk nog verder uitlopen. Zowel Rick als Jesse wisten nog een doelpunt te noteren, beide na een goede assist op elkaar. Zo stond het 7-0 en leek VVGZ niets meer te kunnen creëren, maar moesst Rien Giljam in de absolute slotfase toch nog een keer handelend optreden. De voorwaartsen van VVGZ kwamen alleen voor hem, maar Rien wist zijn doel schoon te houden. Vrij snel hierna floot de prima leidende scheidsrechter voor het laatste fluitsignaal. 

Eindelijk weer een ruime overwinning dus voor Bruse Boys 2 én geen tegengoals. Broodnodig allemaal, laat dit volgende week maar een vervolg krijgen wanneer DESK op bezoek komt. 

Laat een reactie achter op dit bericht.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten