Bruse Boys 2 is op bezoek bij koploper Rijsoord met een enorm pak slaag naar huis gestuurd.

 

Bru startte behoorlijk onwennig en dit zorgde direct voor een enorme kans voor Rijsoord. Enkele minuten later was de score geopend, nadat een voorzet simpel werd binnengeschoten. Toch kwam Bruse Boys hierna beter in de wedstrijd en kreeg het via Sam van Klinken een grote mogelijkheid. Na een kwartier spelen werd het helaas 2-0 aan de andere kant. Een fantastische goal, want een poeier van 30 meter kwam in de kruising terecht.

Hierna volgde de nodige mogelijkheden voor Bruse Boys. De grootste was voor Dennis Hoep, zijn inzet was ook goed, maar de redding van de keeper nog beter. Andere kansen van opnieuw Sam en Rudi van der Bijl werden ook niet benut. Toen op slag van rust de 3-0 werd gemaakt was de wedstrijd gespeeld.

In de rust werd er nog wel aanvallend gewisseld, maar tevergeefs. Direct na rust een 4e tegengoal, een kans van Dennis ging er niet in en Eric Duffener schoot nog op de lat. Hierna liet Bru het vieren en ging het er flink aan. Bru liet het lopen en kwam uiteindelijk met een belachelijke uitslag terug naar Bruinisse.

Er vielen 4 tegengoals in 8 minuten tijd, uiteindelijk werd het zelfs 9-0. Snel vergeten deze uitslag, maar Bru komt hierdoor wel verder in de gevarenzone. Gezien de resultaten van de andere ploegen, wordt het nog een zwaar einde van het seizoen. Zaterdag moeten er punten worden gepakt, dan komt Pelikaan op bezoek.

Laat een reactie achter op dit bericht.