Ook in thuiswedstrijden gaat het de laatste weken niet meer goed voor Bruse Boys 2. In de thuiswedstrijd speelde Bru een wedstrijd om snel te vergeten en verloor het met 2-5 van Pelikaan.

 

Bru weet dat het moet winnen om direct lijfsbehoud in eigen hand te houden. Echter, enkele minuten na het eerste fluitsignaal kon Bru opnieuw aftrappen. Een voorzet werd door een geheel vrijstaande speler binnengeschoten. Hierna kreeg Bru wel meer initiatief en kreeg het via Dennis Hoep een kansje, zijn poging werd geblokt. Ook Jesse Overduin zijn inzet ging er niet in. Na 20 minuten spelen werd de marge verdubbeld door de bezoekers, toen een hoekschop afgeslagen leek te worden, maar er bij de hierop volgende voorzet een aantal mensen over het hoofd werden gezien.

In de fase die volgde had Bru de aansluitingstreffer kunnen, misschien wel moeten, maken. Een vrije trap van Justin de Keijser werd gepareerd door de doelman, welke ook een redding had op een aantal pogingen van de voorwaartsen. Tot overmaat van ramp werd het echter vlak voor rust 0-3, waar het er heel anders uit had kunnen zien. Justin van Noord ging in zijn ijver door in de 16, waar hij recht leek te hebben op een penalty. De scheidsrechter gaf voordeel, maar hier kon Justin niets mee toen hij helemaal in de hoek werd gedreven. Na vervolgens een vrije trap tegen te krijgen wegens buitenspel, Bru zich beklaagde bij de leidsman maar niemand zo slim was om voor de bal te gaan staan, counterde Pelikaan naar 0-3.

Direct na rust was het, zoals vaker, alweer beslist. Wederom werd er diverse malen niet goed verdedigd en werd er binnen enkele minutentwee keer gescoord. Zo stond het opeens 0-5 en ging het heel hard. Bru kreeg hierna wel een aantal kansen, waarvan Dennis Hoep er twee wist te maken. Eerst omspeelde hij de doelman, daarna scoorde hij uit de rebound na een schot van Gerard Vogel. Hierna kreeg Bru nog een handvol mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

Zo verliest Bruse Boys dus, met 2-5 van Pelikaan. Er zal duidelijk iets moeten veranderen, wil Bru niet in de nacompetitie voor degradatie terecht komen. 

Laat een reactie achter op dit bericht.