Bruse Boys 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door weer niet het maximale resultaat te behalen. In de thuiswedstrijd tegen SSV kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Bru startte erg slecht aan de wedstrijd en liet de ploeg uit Goes aan de bal. Na een kwartier spelen zorgde dit voor de 0-1, toen een schot via de vuisten van Jarno Kloet voor de voeten van de spits kwam. Hierna kwam Bruse Boys beter in de wedstrijd en kreeg het via Dennis Hoep een kans, maar deze werd nog gepakt door de doelman.

Niet veel later was het wel 1-1. Marco Ketting gaf de bal voor en Marco van der Wielen kopte de bal hard in de kruising. Bru leek door te drukken en kon enkele minuten later ook de 2-1 maken. Na een goede aanval over de linkerkant kreeg Marco Ketting de bal en schoot hij raak. Enkele kansen die hierna volgde, leverden helaas geen treffer meer op.

Na de rust had Bru de wedstrijd moeten beslissen. Dennis lobde over en een aantal schoten vlogen er ook niet in. Toen de doorgebroken Marco Ketting werd neergelegd in de 16 en de penalty meekreeg (tot verbazing geen kaart), was de uitgelezen mogelijkheid er. Helaas werd de inzet van Marco van der Wielen gepakt door de doelman.

Tot overmaat van ramp scoorde SSV hierna uit het niets gelijk. Na twijfelend optreden achterin, werd uit de rebound de 2-2 gemaakt. Bru had nog een half uur om tot scoren te komen en kreeg hier ook de nodige kansen voor.

Eric Duffener schoot over, Boris de Bruine en Marco Ketting schoten naast, Blazej Pomirski zijn schot werd gepakt en diverse andere mogelijkheden werden niet goed uitgespeeld. Zo verliest Bru twee hele belangrijke punten. In de strijd tegen degradatie heeft Bruse Boys het nog in eigen hand, maar moet er volgende week gewonnen worden in Terneuzen, van de plaatselijke boys.

Laat een reactie achter op dit bericht.