De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is voor Bruse Boys 2 uitgelopen op een deceptie. Er werd, overigens wel geflatteerd, met 1-4 verloren van concurrent Walcheren.

Na een minuut spelen had Bruse Boys al op voorsprong moeten staan. De doelman was uit positie en Dennis Hoep moest scoren, zijn poging van rand 16 ging er echter via de onderkant van de lat uit. Hierna ging het spel wat op en neer, zonder dat dit goed was te noemen. Van Bruse zijde werd het alsmaar minder en dit zorgde er dan ook voor dat Walcheren wist te scoren. Nadat een eerste poging nog voorlangs ging, werd hierna geklungel in de defensie wel afgestraft.

In het vervolg van de eerste helft kreeg Bru nog wat mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer.

Na de rust moest Bruse Boys, gesteund door de wind half in de rug, op jacht naar de gelijkmaker. Dit deed het ook, al was het spel weer niet om over naar huis te schrijven. Het kreeg wel wat mogelijkheden na wat dode spelmomenten. Na een aanval van Bru, lag de bal binnen enkele seconden achter doelman Quinten de Keijser. Het werd in de counter zoekgespeeld.

Toch wist Bru de spanning enkele minuten later terug te brengen. Een vrije trap werd door Eric Duffener raakgeschoten. Hierna ging Bru op jacht naar de 2-2 en kreeg het kans op meer. Een vrije trap van opnieuw Eric ging net naast en Gerard Vogel kreeg twee grote mogelijkheden, maar zijn vizier stond helaas niet scherp genoeg.

In de slotfase gaf Bru veel ruimte weg en was het Walcheren dat simpel kon uitlopen naar 1-3 en 1-4. Duur puntverlies dus voor Bruse Boys, dat na een goed gevoel ondanks de nederlaag een week eerder deze week zeer terecht verloor. Geflatteerd, maar wel terecht dus. Volgende week gaat de ploeg van Jaco Kouwen op bezoek bij Groote Lindt.

Laat een reactie achter op dit bericht.