In de uitwedstrijd bij de Meeuwen heeft Bruse Boys 2 het eerste punt weten te behalen. Na drie nederlagen op een rij, werd er nu gelijkgespeeld in Zoutelande.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, maar na de openingsfase nam de Meeuwen het heft in handen. Dit resulteerde in een aantal kansen, waarvan er gelukkig maar één werd benut. Na een half uur spelen kwam Bru beter in het spel en ontstond er een boeiend, maar slecht gevecht. De grootste kans die Bru kreeg, kwam op naam van Marco Ketting. Zijn inzet belandde echter op de doelman. Enkele gevaarlijke standaardsituaties leverden ook niets op, maar mocht Bru ook weer van geluk spreken dat het op slag van rust geen 2-0 werd na een hele goede redding van Julian Vane.

Direct na rust wist Julian weer goed redding te brengen op een schot wat in de kruising leek te gaan. De Meeuwen begon ook dit bedrijf weer sterker en dat leverde weer de nodige mogelijkheden op. Lang had Bru  niets in te brengen, maar ook nu kwam het halverwege deze helft weer steeds beter in het foutenfestijn.

Na 70 minuten spelen betekende dit de 1-1. Na een goede aanval bediende Stan Klein de geheel vrijstaande Dennis Hoep. Oog in oog met de doelman bleef Dennis rustig en scoorde hij de gelijkmaker. Bru leek door te drukken en werd alsmaar gevaarlijker. Dit betekende zo’n kleine 10 minuten later zelfs de voorsprong. Stan schoot, zijn schot werd zodanig geblokt dat de bal met een vreemde boogbal over de doelman heenging.

Hierna drong de Meeuwen weer aan en dit zorgde ervoor dat de stand na 85 minuten opnieuw gelijk werd getrokken. Randje buitenspel werd de bal via de uitstekende keepende Julian, nu ongelukkig via zijn handen in het doel geschoten. Ook in de absolute slotfase kregen beide ploegen nog mogelijkheden. Na de 2-2 schoot de Meeuwen nog op de paal en diep in blessuretijd had Gerard Vogel ook de winnende nog op zijn slof. Zijn poging werd echter gepakt door de doelman.

Zo eindigt deze wedstrijd in een gelijkspel. Gezien de kansenverhouding had Bruse Boys hier zeker niet mogen winnen, maar als je laat op voorsprong staat en nog een mogelijkheid krijgt in de slotfase, had een overwinning er toch in gezeten. Al met al is een punt in Zoutelande nooit slecht. Volgende week komt EBOH op bezoek, om 14.30 op sportpark Volharding.

Laat een reactie achter op dit bericht.