Bruse Boys 2 heeft in blessuretijd de eerste overwinning alsnog laten glippen. Na de late 1-0 werd de beslissende tweede goal niet gemaakt, waarna EBOH in de blessuretijd alsnog langszij kwam.

Op een zeer slecht hoofdveld op sportpark Volharding ging Bru op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen. EBOH, waar vorig seizoen tweemaal van werd verloren, was in de eerste fase de onderliggende partij. Dit resulteerde in wat pogingen van Dennis Hoep, Stan Klein, Boris de Bruine en Thomas Maaskant. Er kon echter nog geen goal worden genoteerd. Hierna kreeg EBOH twee grote kansen vanuit een hoekschop, maar de gevaarlijke spits werkte tot twee keer toe over.

Na een half uur spelen kreeg Bru wederom de kansen en had het op voorsprong moeten komen. Het lukte zowel Dennis als Stan niet om de goal te maken, waardoor er met de brilstand gerust ging worden.

Ook in de tweede helft knokten de Bruse spelers voor elkaar. Dit leverde mogelijkheden op, maar gescoord werd er nog niet. Lang leek een 0-0 het resultaat te worden, al was er constant dreiging en had er ook zomaar een goal kunnen vallen.

De grootste kans ging tot dat moment naar Marco van der Wielen, maar zijn poging werd er met enig fortuin uitgehouden door de doelman. Rond de 80e minuut werd de ban dan eindelijk gebroken. Perry Potappel gaf een puntgave voorzet op Gerard Vogel, die de bal mooi in de bovenhoek wist te knikken. Een bevrijdende 1-0!

Niet veel later leek Gerard de 2-0 binnen te knikken, maar de doelman had een prachtige redding in petto. Even later counterde Bru richting de tweede goal, Perry speelde Marco van der Wielen aan, maar hij schoot in vrije positie helaas op de doelman.

Zo bleef EBOH in leven en kwam het in de absolute slotfase helaas nog langszij. Extra zuur was het dat een zuivere overtreding op Marco Ketting door de verder prima fluitende scheidsrechter niet werd gezien. Hierdoor was de Bruse verdediging uit positie en werd er één op één met Julian Vane gescoord.

Bru ging in de laatste minuut nog op jacht naar de overwinning en kreeg nog een kans. Sam van Klinken ging goed door en schoot uit stand, zijn poging ging helaas over. Zo eindigt de wedstrijd in 1-1, daar een overwinning heel dichtbij was en daarbij ook verdiend kon worden genoemd. Volgende week gaat de ploeg vol goede moed, op jacht naar de eerste overwinning in Serooskerke.

Laat een reactie achter op dit bericht.