Bruse Boys 2 heeft op gelukkige wijze een punt overgehouden aan het bezoek in Serooskerke. Daar er vorige week in de laatste minuut onnodig een overwinning werd weggegeven, nam het nu een gelukkig punt mee in de blessuretijd.

 

De eerste fase van de wedstrijd was nog wel voor Bru. Sterker, het eerste half uur was er niets aan de hand voor Bruse Boys. De eerste kans was ook voor Bruse Boys, maar Boris de Bruine wist niet goed af te drukken. Hierna leverden enkele standaardsituaties niets op. Bru verloor het initiatief en na een half uur de eerste grote kans voor de thuisploeg. Gelukkig ging deze inzet over. De dreiging bleef tot aan de rust.

Na de rust had Serooskerke dan ook niet lang nodig om de 1-0 te maken. Een kleine 10 minuten na de hervatting was het na een kopbal raak. Hierna had Serooskerke de wedstrijd kunnen en eigenlijk ook moeten beslissen. Enkele reddingen van Quinten de Keijser en een bal van de lijn gehaald door Eric Duffener bleven Bru nog hoop geven.

Echter, Bru kwam zelf niet tot kansen. Behalve wat schoten van afstand kon het niet gevaarlijk worden. Tot in blessuretijd Thomas Maaskant werd vastgehouden in de ‘16’ en een penalty kreeg. Perry Potappel wist dit buitenkansje te benutten. Hierna kreeg Serooskerke nog een levensgrote kans op de 2-1, maar deze werd gelukkig niet benut.

Zo houdt Bru een punt over aan het treffen met Serooskerke en was het hiermee de gelukkigste. In principe het tegenovergestelde verslag van vorige week, volgende wedstrijd (Pelikaan komt op bezoek) zal het ongetwijfeld beter moeten.

Laat een reactie achter op dit bericht.