Bruse Boys 2 heeft op bezoek bij het, toen nog, op de laatste plaats staande de Alblas kansloos verloren. Inmiddels is deze rode lantaarn aan Bruse Boys overgedragen.

Daar er afgelopen week tegen Kloetinge nog optimisme heerste, was dat nu niet zeker het geval. Wellicht was gemakzucht de oorzaak van het verlies, maar écht een 100% kans heeft Bruse Boys niet eens gehad. Het eerste half uur was er niets te beleven. Bru kon gevaarlijk worden wanneer het wat aanvallen slimmer uitspeelde. Het was duidelijk; de ploeg die als eerste scoorde ging winnen, dit bleek ook het geval.

Vlak voor rust werd Bruse Boys verrast door een laaggenomen vrije trap. Na de rust leek Bru het spel heel even op te pakken, maar doorpakken kon het niet. Niet veel later werd de Alblas alweer gevaarlijk en vergat het eigenlijk de score te verdubbelen. Na 70 minuten kreeg Bru nog een mogelijkheid, maar Stan Klein zijn poging ging over. Het enige wapenfeit ging ook niet op doel, maar doordat de Alblas kansen bleef missen bleef de ploeg nog in leven.

In de 85e minuut werd de wedstrijd wel beslist. Rudi van der Bijl maakte een overtreding in de ‘16’, de penalty werd binnengeschoten. Zo verliest Bruse Boys, letterlijk, kansloos in Alblasserdam. Volgende week komt de andere ploeg uit deze plaats op bezoek, de plaatselijke v.v.

Laat een reactie achter op dit bericht.