Op bezoek bij Arnemuiden heeft Bruse Boys 2 opnieuw een onnodige nederlaag geleden. Veel meer verdiende het ook niet, maar een punt kon het nog meenemen naar Bru.

In tegenstelling tot vorige week, gebeurde er afgelopen zaterdag niet bijzonder veel. Het was voor beide ploegen lastig om kansen te creëren. Beide ploegen kwamen er enkele keren gevaarlijk uit, maar grote kansen bleven uit. Dit zorgde vanzelfsprekend dan ook voor de brilstand tijdens de thee.

Na rust zette Bru een aantal goed door, maar nam na 10 minuten Arnemuiden het initiatief. Dit zorgde na een uur spelen voor de terechte voorsprong. Na balverlies aan Bruse zijde, voetbalde de thuisploeg er gemakkelijk doorheen en werd er alleen voor Jarno Kloet niet gefaald. Hierna trad Jarno nog een keer goed op, op een poging van dichtbij.

Hoewel Bru niet goed speelde, kreeg het in de laatste fase wel wat kansen. Job de Waal leek met een mooie, verre poging de doelman te verrassen en Boris de Bruine had twee schoten, welke net naast en op de doelman gingen. In de absolute slotfase mocht Boris door in buitenspelpositie, bleef hij kalm en speelde Thomas Maaskant aan. Zijn schuiver van dichtbij ging helaas net naast. Het laatste fluitsignaal klonk direct.

Zo vergat Bru toch nog een punt meenemen, zonder groots te spelen. Wederom valt het net niet goed. Het ontbreken van scorend vermogen is ook deze wedstrijd weer funest. Aanstaande zaterdag komt Zwaluwe op bezoek, de thuiswedstrijd start om 14.00.

Laat een reactie achter op dit bericht.