Bruse Boys 2 is na een aantal tumultueuze weken herstart met een ruime nederlaag. Op bezoek bij koploper Terneuzense Boys werd er 5-0 verloren, daar de wedstrijd tijdens de rust al beslist was.

Bru miste een hoop spelers en ging als op de laatst staande ploeg naar Terneuzen. Het was al snel duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden, al hield het in de beginfase nog goed stand. Vanaf het moment dat de 1-0 viel, na zo’n 20 minuten spelen, was het Bruse verzet over. De 1-0 mag overigens nog wel even worden uitgelicht, nadat één van de spitsen een ‘Bergkampje tegen Newcastle’ uitvoerde. Niet veel later werd het 2-0 en op slag van rust werd het, met de nodige fortuin, 3-0. Bru had het laatste deel van de eerste helft niets meer in te brengen.

Het tweede bedrijf startte gezapig, maar stond Bru wel georganiseerder. Dit leverde ook een grote kans op, nadat Dennis Hoep in de omschakeling Boris de Bruine bediende. Zijn inzet met zijn chocoladebeen was helaas recht op de doelman. Niet veel later was het 4-0, nadat een vrije trap direct achter gelegenheidsdoelman Dennis ten Klooster viel. Dennis, die overigens zeer attent stond te keepen, moest in de laatste seconde nog een vijfde tegentreffer slikken nadat hij al hinkend overeind probeerde te blijven.

De fase tussen de 4e en 5e goal kon in principe op papier af worden gedaan, waarna Terneuzen voor de statistieken nog een keer wist te scoren. Bru wist dat het deze middag moeilijk ging worden en had ongetwijfeld op een beter resultaat gehoopt. Echter, Terneuzen bleek een goede ploeg te zijn waarbij Bru compleet moet zijn om een kansje te maken. Volgende week een wedstrijd dat het er echt om draait; een thuiswedstrijd. Hier moeten punten gepakt gaan worden, nu tegen Serooskerke.

Laat een reactie achter op dit bericht.