Het zeer gehavende Bruse Boys 2 heeft ook de thuiswedstrijd met Seroorskerke niet om weten te zetten in een goed resultaat, daar er nu met wat meer geluk een punt in had gezeten.

 

Keepershoofdstuk nummer 6 dit seizoen, met dit keer good-old Bert Lagendijk op het doel. Bert moest direct een aantal keer optreden door goed uit zijn doel te komen. Bru begon slecht en dit zorgde dan ook voor een vroege achterstand. Na balverlies en slecht verdedigen, kon een geheel vrijstaande speler bij de tweede paal na zo’n 10 minuten de 0-1 maken.

Hierna kwam Bru beter in de wedstrijd en kreeg het kansen. Eerst ging Corné de Jonge diep, maar zijn poging belandde op de doelman. Hierna kopte Gerard Vogel net over, na een hoekschop. Het spel was voor beide ploegen niet goed te noemen, waarna echte kansen in het vervolg van de eerste helft uitbleven. Wel kwam Bruse Boys nog een keer goed weg, toen het geen strafschop tegen kreeg.

In de tweede helft had Bru aanvankelijk moeite om tot kansen te komen. Mooi was het om na enige tijd te zien, hoe Bru steeds gevaarlijker werd aan de hand van de sterk spelende A- junioren Lucas Hanzen en de ingevallen Kevin Avdic en Pepijn de Bruine. Vanaf de 70e minuut resulteerde dit in een aantal kansen. Gerard kopte net naast, de poging van Justin de Keijser kon worden gekeerd en Kevin zijn schot werd heel goed gepakt door de doelman. Stan Klein kon vervolgens net niet bij de rebound.

Aan de andere kant kopte Maarten Franken nog een bal uit de doelmond. Bru speelde alles of niets, gaf veel ruimte weg maar aanvankelijk wist Serooskerke hier niets mee te doen. Tot de 90e minuut, op het moment dat een geheel mislukte voorzet plotseling bovenin de korte hoek viel.

Zo verliest Bruse Boys dus met 0-2. Gezien de tweede helft, had Bru wel recht op een punt. Aan de andere kant, met de vele afwezigen weet Bruse Boys dat het heel moeilijk wordt. Gezien de ongunstige uitslagen van andere ploegen ook onderin, wordt het per week moeilijker om erin te blijven. Echter, kansen liggen er nog volop. Om te beginnen volgende week, wederom thuis, dan tegen de Meeuwen.

Laat een reactie achter op dit bericht.