Na een aantal nederlagen op een rij, heeft een strijdend Bruse Boys 2 een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen de Meeuwen.

Bruse Boys begon heel slecht aan de wedstrijd en stond binnen 4 minuten al op achterstand. Een gemakkelijk gegeven penalty na een sliding van Bryan Jumelet werd raakgeschoten. Enkele minuten later kopte de Meeuwen de bal op de paal, waardoor de 0-2 gelukkig niet binnenviel.

Hierna pakte Bru het beter op en kreeg het ook mogelijkheden. Gerard Vogel zijn kopbal werd van de lijn gehaald, Sam van Klinken schoot de bal van dichtbij over en Stan Klein was te gehaast na een verkeerde uittrap van de doelman. Vlak voor rust moest Bert Lagendijk weer enkele keren handelend optreden, waarbij zeker de redding op een afstandsschot bewondering opleverde.  

Na de rust leverde Bru de strijd die belangrijk is om punten te pakken. Echte kansen leverde dit echter nog niet op. Een boeiend maar matig gevecht ontstond, met veel ruimte aan weerszijden. Het spel ging op en neer, waarna Bru met het nodige fortuin de gelijkmaker wist te produceren.

Na een vrije trap van Eric Duffener werkte een speler van de ploeg uit Zoutelande de bal in eigen doel. Met nog een kwartier te spelen, kregen beide ploegen vervolgens nog mogelijkheden om er met de overwinning vandoor te gaan. Bert stond weer goed te keepen en in de laatste minuut was de moegestreden Gerard nog dichtbij een goal, maar zijn poging met zijn links was teveel uit koers.

Zo blijft het dus 1-1. Een punt, maar dubbele gevoelens. Geen overwinning, iets waar de ploeg (zeker gezien de andere uitslagen) naar snakt. Echter, met deze strijd voelt een punt toch ook wel weer goed. Volgende week de derby, op bezoek bij MZC.

Laat een reactie achter op dit bericht.