Bij herstart na de carnavalspauze, heeft Bruse Boys 2 zijn ware aard weer eens laten zien. Echter, aan het eind van de rit stond het wel weer zonder resultaat maar zeker de eerste helft biedt perspectief.

Bru begon nog niet heel goed op het kunstgras en kwam na 10 minuten knullig op achterstand. Na een hoekschop werd er duidelijk hands gemaakt door een speler van Groote Lindt, maar helaas mocht hij door en wist hij met een stuit raak te schieten. Hierna werd Bru de betere ploeg en kreeg het ook kansen, maar gescoord werd er nog niet. Een kopbal van Dennis Hoep werd nog net gepareerd voor de doellijn.

Hierna kwam Bru wel op gelijke hoogte. De bal belandde voor de voeten van Stan Klein, wiens schot bewust en precies genoeg van richting werd veranderd door Dennis; 1-1. Bru hield de overhand en was vervolgens enkele keren gevaarlijk. Na een half uur spelen leverde dit de 2-1 op. Een prachtige aanval vanaf achter, naar links tot aan rechts, was het recept. Maarten Franken gaf de bal voor en Dennis hoefde er alleen maar tegen aan te lopen met zijn hoofd. Dennis kopte daarbij goed raak en zorgde voor een hoop opluchting. Een voorsprong, dat was lang geleden.

Direct na de rust kreeg Bru een grote mogelijkheid op de derde treffer. Sam van Klinken werd diep gestuurd maar was te gehaast en schoot de bal over. Hierna liet Bru zich teveel uit het spel halen en liet het zich uit de posities lokken. In plaats van naar voren te blijven voetballen, liep het achteruit. Na een klein uur kwam hier de prachtige gelijkmaker door. Groote Lindt werd sterker door enkele wissels en het zondagsschot, zoals dit seizoen Idrissi dat nogal eens doet door naar binnen te komen, vloog onhoudbaar boven de teruggekeerde Jarno Kloet in de bovenhoek.  

Niet veel later kwam de ploeg uit Zwijndrecht weer op voorsprong. Een hoekschop werd niet weggewerkt en van dichtbij raak geschoten. Bru moest opnieuw op jacht naar de gelijkmaker en had hier nog een minuut of 25 voor. Het kreeg nog mogelijkheden en drukte zeker in de laatste fase goed door. Een goede voorzet van Kevin Avdic moest ineens genomen worden door Marco van der Wielen, maar het uitkomen van de doelman was uitstekend. De rebound van Gerard Vogel vloog helaas naast.

De laatste aanvalsdriften leverden niets op en in de absolute slotseconde counterde Groote Lindt naar de 2-4. Zo verliest Bruse Boys 2 dus opnieuw, maar dit keer zeker met opgeheven hoofd. Een resultaat was hier zeker verdiend geweest. Doordat de concurrerende ploegen wederom wel punten pakten, wordt handhaving ontzettend moeilijk. Volgende week wacht de ploeg een uitwedstrijd in Dordrecht, bij EBOH.

Laat een reactie achter op dit bericht.